Jak to 25cm to chêtnie go przygarnê dla samej membrany z zawieszeniem górnym. Robimy z kumplem g³o¶nik "po swojemu" :D
Celem wykszta³cenia nie jest nape³nienie umys³u cz³owieka faktami; zadaniem jest nauczyæ go, jak ma u¿ywaæ umys³u do.. my¶lenia. A czêsto zdarza siê, ¿e cz³owiek lepiej umie my¶leæ, nie bêd±c krêpowany wiedz± przesz³o¶ci.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz co¶, jest pw, mail, gg, w ostateczno¶ci sms
no przecie membranê mo¿na tanio kupic :)
Celem wykszta³cenia nie jest nape³nienie umys³u cz³owieka faktami; zadaniem jest nauczyæ go, jak ma u¿ywaæ umys³u do.. my¶lenia. A czêsto zdarza siê, ¿e cz³owiek lepiej umie my¶leæ, nie bêd±c krêpowany wiedz± przesz³o¶ci.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz co¶, jest pw, mail, gg, w ostateczno¶ci sms
polecam firme http://www.audiomega.pl/strona.php?strona=5 . regenerowalem tam 2 glosniki o srednicy 34 czy 36cm(tzn same membrany i zawieszenie - elektryki sie nie dotykalem) Wzieli 150 czy 170 od jednego, ale warto bylo - byly to oryginalne glosniki z kolumn Jamo - z efektu jestem bardzo zadowolony - godnie poruszaja moje szyby w domu ;)
Za naprawe glosnika samochodowego niskotonowego chca ok 150 zl.
Zregenerowa³em juz mase g³o¶ników i wszystko da siê zrobiæ a tak Ci powiem ze 150 za g³o¶nik to naprawde sporo sobie wo³aj± ja za JBL 30 cm dwu cewkowe bra³em 75 za sztuke
ale mialem pewnosc ze jest to zrobione dobrze ;)