Jak to 25cm to chętnie go przygarnę dla samej membrany z zawieszeniem górnym. Robimy z kumplem głośnik "po swojemu" :D
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
no przecie membranę można tanio kupic :)
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
polecam firme http://www.audiomega.pl/strona.php?strona=5 . regenerowalem tam 2 glosniki o srednicy 34 czy 36cm(tzn same membrany i zawieszenie - elektryki sie nie dotykalem) Wzieli 150 czy 170 od jednego, ale warto bylo - byly to oryginalne glosniki z kolumn Jamo - z efektu jestem bardzo zadowolony - godnie poruszaja moje szyby w domu ;)
Za naprawe glosnika samochodowego niskotonowego chca ok 150 zl.
Zregenerowałem juz mase głośników i wszystko da się zrobić a tak Ci powiem ze 150 za głośnik to naprawde sporo sobie wołają ja za JBL 30 cm dwu cewkowe brałem 75 za sztuke
ale mialem pewnosc ze jest to zrobione dobrze ;)