-
Zaawansowany Użytkownik
czemu nie ? a takie cos ? http://allegro.pl/ramka-radiowa-radi...949632490.html
tylko ze to bedzie wygladac masakrycznie kupowato... eh
-
Doświadczony Użytkownik
Montowalem coś takiego w e46. Pasuje to tylko pod kości zwykłego radia (bez nawi). Multifunkcja z kierownicy działa, ale wskazań OBC mieć nie będziesz.
Powiem tak: to zrobiły małe chińskie rączki i nakitowaly tam dużo elektroniki która za tak małe pieniądze w porównaniu z pseudo możliwościami jest nie do użytku codziennego..!! To jest tak jak z komórkami mniej znanych firm- maja mnóstwo ciekawych funkcji, lecz użytkowanie ich jest uciążliwe! I tak to właśnie wyglada z tym monitorem.
Za 2-3tys wolałbym wsadzić ori nawigacje 16:9 i dołożyć np kamerę cofania, Bluetooth, DVD itp..
-
Zaawansowany Użytkownik
A czy ktoś widział na necie zdjęcia zamontowanej stacji Dynavin-a czy Hualingan w e38??
Ja znalazłem tylko jednego usera z USA który nakombinował się przy tym co niemiara.
Każdy durny sprzedawca twierdzi że pasuje to do e38 a to niestety nieprawda ( wszystko rozbija się o to że fabryczne klamoty są długie tylko z lewej strony konsoli a w centralnej części są już krótkie by ominąć u góry przewody wentylacji).
Stację 2din myśle że można by zamontować pod warunkiem że przesuniemy ją w lewo - trzeba by wykonać jakąś sensowną ramkę (przydałaby się osoba o zdolnościach artystycznych żeby to wyglądało jakoś estetycznie).
Kiedyś to już pisałem e38 to koszmar jeżeli chcemy wstawić własne klocki w sposób estetyczny :(
Ps. Jeżeli się mylę w którymś z punktów tego wywodu poproszę o kulturalne "naprostowanie".
-
Doświadczony Użytkownik
Jak widze w e38 2din to odrazu przypomina mi sie bialy kaszalot pedego . Tak jak pisza koledzy jak juz cos zbierac kase i 16/9 .
-
Zaawansowany Użytkownik
Jestem za fabrycznym NAVI niz za chinskim cudem...
-
Początkujący Użytkownik
Mnie sie osobiscie podoba ta chinska ,widzialem tez niemieckie jak sie nie myle.Ma ktos moze zalozona taka ? moze jakies zdjecie ktos ma. pozdro
-
Zaawansowany Użytkownik
no ja założyłem w końcu takie coś http://allegro.pl/nowa-canva-ax-8002...030233118.html
+monitor
+bardzo dobra navi
+działa nawet (narazie)
+dotykowy
+bajery typu usb, karty pamieci BT itp
-lipny dzwiek (chyba lepszy niz ori radio normalne, ale gorszy 10000x od mojego poprzedniego radia SONY (zwyklego ) )
-wystaje na desce
-swieci na niebiesko
postaram sie jutro wrzucic fotki jak to wyglada ;)
za taka cene mysle jest ok
chcialem wstawic radio z monitorem na stałe ale sie okazalo ze nie pasuje, trzeba wycinac nagrzewnice i jakies inne bajery wiec imo bez sensu
w koncu i tak zakupilem małą navi bo trafiła sie mega okazja i czekam na montaz i zobaczymy ;)
Ostatnio edytowane przez lionix ; 08-01-2012 o 18:34
-
Vip
Vip
-
Doświadczony Użytkownik
-
Zaawansowany Użytkownik
CANVA - beznadziejny wybór... zwróć póki nie minie 10 dni od zakupu i oszczędź swoje auto ;) co do tego iPada - nie powiem - wygląda kozacko ;)
Uprawnienia umieszczania postów