tak serio to model 6300 i mowiac szczerze to robi ladne zdjecia tutaj bylo dosyc slonecznie zwlaszcza przy tej focie z daleka ale i tak cos tam widac
tak serio to model 6300 i mowiac szczerze to robi ladne zdjecia tutaj bylo dosyc slonecznie zwlaszcza przy tej focie z daleka ale i tak cos tam widac
@ADASIO - spoko 7er, chociaż fot mógłbyś dać więcej
@reszta - nie przesadzajcie, te zdjęcia są dość podłe ;) Moja E51 robi nie gorsze, a nie nazwałbym ich dobrymi :hah: Ponoć N73 miała super aparat jak na komórkę (soczewki Carl Zeiss, i takie tam). Jednak trochę się nią interesowałem i okazało się, że to wciąż nie jest jakość nawet słabej cyfrówki-małpy.
'00 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau
kilka fotek
Bardzo ładnie się prezentuje... ;)
Dreams from Dreams - 7er...
ładne auto
może coś wiećej na temat wyposażenia czy rocznika?
co do komórek to ja używam k800i i robi zdjęcia prawie jak normalna dobra cyfrówka :)
pozdr.
było e38 730d 1999r, e38 750i 2000r, e53 4.4i 2001r, e46 330Ci 2001r
co do wyposazenia to juz sie nauczylem a wlasciwie forum mnie nauczylo ze nie nalezy pisac pelne bo zawsze cos sie znajdzie co nie ma wiec napisze ze nie full ale mi wystarcza
ma manuala to przede wszystkim pojemnosc 2,8 benzyna czarna skóra podgrzewane fotele klimatyzacja 4x el szyby xenon latarka w schowku tempomat zmieniarka na 6 plyt
apteczka gasnica :D felgi 18 model od x5 opony pirelli 245/50/
brakuje tylko jak dla mnie grzanej kierownicy
ladne autko,powiedz co to jest obok radia?
ja mam k800i i ladne sa zdjecia :D
PHDREAM chodzi ci o ten monitorek?to wswietlacz od czyjnika cofania przod i tyl
ładnie sie prezentuje :)