Cytat Zamieszczone przez bunioM3 Zobacz posta
Witam kolegow ,wypowiadaja sie o swoich BMW i widze takie nie ktore glupie wypowiedzi ze szok.Jeden pisze ze robi 10000 tys kilometrow i dolozyl do bmw 10000 zl,no prosze was co wy wypisujecie auto bmw e 38 to zajebisty wypas,komfort,elegancja i wogole cool.Pisanie ze gaz jak jest to cena w dul bo lepiej zalozyc od nowa ,to dopiero koszty rosna bo instalacjia lpg to koszt 5000 tys zl,wiec gdzie sens,zgadzam sie auta np.w niemczech maja swoja cene zwlaszcza od prywatnego sprzedajacego,ja w zeszlym roku kupilem co prawda e 34 ale V8 W PIEKNYM idealnym stanie najechane 340000 tys,ale silnik idealny stan skor wogole igla,sa auta niedbane ,zniszczone brudne to fakt ale dzis ceny czesci nie sa az ta drogie,ja do swojej e 38 dolozylem 10000 ale zrobilem silnik,zawias a reszta to kosmetyka jednak wiedzialem jakie auto kupuje i liczylem sie z kosztami,kazdy by chcial kupic auto tanie i zajebiste ,oj nie takich aut nie ma ,a co do cen tak szukac od 18 tys do gory wtedy autko bedzie ok i przyniesie nam radosc z jazdy.
Trzeba czytać ze zrozumieniem następnym razem.Mowiłem o tym, ze jak jest gaz to auto juz nie przedstawia duzej wartości-dlatego, ze jest to juz ingerencja karoserie silnik.Nie jest to już fabryczne auto.