Pokaż wyniki od 1 do 10 z 56

Wątek: "klapa" hydrauliczna ciagle problemy

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Doświadczony Użytkownik Awatar technics
    BMW
    octavia 1.9tdi ex e65 745 2002 rok ex e38 735
    Klapa ciag dalszy . Wczoraj dostalem zawias , dzis mam juz zamontowane wszystko od strony mechanicznej . Pozostaje mi podlaczyc wszystko elektrycznie i tu zaczynaja sie schody .

Czy schemat jaki narysowalem jest poprawny . Moze ktos mogl by mi podpowiedziec co i jak . Pozatym wedle tego co narysowalem a opieralem sie na wds , musze przeciagnac przez wiazke z prawej strony mase kabli . Na zdjeciach jakie widzialem w internecie ludzie przeciagaja po 2 kable a u mnie wyglada jak bym mial przeciagnac 6 cienkich . Tam juz nie ma miejsca ...

a tu rys z wds

pozatym jak widac nie wiem co zrobic z pinem nr 12 .

Naprawde nikt nie pamieta jak sam montowal klape ? Czytam tyle tematow i conajmniej kilka osob montowalo naprawde tak ciezko odpowiedziec na pytanie gdzie podlaczyc kilka kabli . Na chwile obecna zostaly mi 2 kable z kostki do podlaczenia kabel z pinu 13 bialy\czerwony\zolty . oraz pin 4 kabel szary\zolty .

Ja tylko z mojej strony moge obiecac ze na 100% jak tylko odpale moja klape i wszystko bedzie dzialalo , opisze wszystko w faqu . Bo to jest skandal masa opisow w internecie a tak naprawde to pokazane tylko jak zamontowac wszystko od strony technicznej co wydaje mi sie o wiele latwiejsze nic elektryka
    Ostatnio edytowane przez BOSS ; 23-12-2011 o 21:35

Uprawnienia umieszczania postów