No tak przepisowo wg. producenta 730 wyciaga 235 km/h ... niby...
No tak przepisowo wg. producenta 730 wyciaga 235 km/h ... niby...
Ciekawe ile razy na rok uda wam się takie prędkości osiągnąć :)
harry22 ja tam sobie nie wymyslam tylko mowie jak jest lecialem 250 na autobanie w niemczech jeszcze dopiero jak kupilem autko a w najlepszej kondycji ono nie bylo takze... teraz juz jest "prawie" perelka ;)!!
p.s no ale teraz juz wiem dlaczego :D bo to nie 730i tylko 740i:D
Ostatnio edytowane przez GRABA730i ; 23-12-2011 o 19:50
No jak ile razy?...Do pracy...z pracy,w niedzielę do kościoła i z koscioła...średnio 640 razy:D...a tak na poważnie jest rzeczą zrozumiałą,że dane techniczne podane przez producentów są często rozbieżne z tym co jest w rzeczywistości...najczęściej na niekorzyść rzeczywistości ale czasem udaje się osiągnąć jakiś wynik lepszy od tego,który podaje producent(nie biorąc pod uwage aut z założoną blokadą)i być może z pionowej góry faktycznie 730 rozpędzi sie do 250ciu ale na pewno nie ot tak sobie pstryk i jest.Pozdrawiam.
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
Nie chodzi mi że zmyślasz :) Chodzi o to ile mamy takich dróg na których takie prędkości można osiągnąć :)
aha to zle zrozumialem ;)!!
p.s ale swoja droga sporo jest takich przychlastow ktorzy chodza wymyslaja jakies niestworzone historie nie z tej ziemi hehe![]()
Ostatnio edytowane przez GRABA730i ; 23-12-2011 o 19:56
Panowie, apeluję o spokój. Po co się obrażać...
Jeżeli już chcecie być tak dokładni, to czy piszecie o prędkości licznikowej, czy rzeczywistej ? ;-)
no ja raczej mam na mysli ta licznikowa , bo wedlug licznika bylo to 250 km/h i to powaznie bezproblemowo autko idzie jak burza przypomne ze to bylo na autobanie albo na a2 tam na poznan nie pamietam juz dokladnie ale jak na niemcy lecialem...
Hmm...dobrze by było jeszcze na GPS sprawdzić czy faktycznie to jest taka prędkość...myślę,że jednak pokazałby cos innego...No gdybym ja rozpędził się do 250...co jest niemozliwe przy 2.8...no chyba,że z Mount Everestu:D...to tutaj w Norway od razu pakują do paki...100 km/h to wszystko na co mogę sobie pozwolić,lepiej nie ryzykować bo mandaty naprawdę kosmiczne...niewyobrazalnie kosmiczne.Pozdrawiam.
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
No nie wiem jak w Norwegi ale wiem ze w niemczech mozna po ta sa autobany :D:D jezdze juz pare ladnych lat do niemiec a policja nie zatrzymala mnie tam ani razu , nie to co u nas... ble