Pokaż wyniki od 1 do 10 z 44

Wątek: Pytanie o merca Cl 600

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Początkujący Użytkownik Awatar Wiśnia_7
    BMW
    E65 745i
    ja wprawdzie S600 czy CL600 nigdy nie miale bo mnie nie stać alem mogę powiedzieć, że wszystkie 5.0 litrowe MB bo takimi się poruszałem ciągną maxymalnie po kieszeni... Wydatki z rzędu 15000 na rok nie są niczym dziwnym przy eksploatacji takich motorów. Co nie oznacza, że nie jest to przyjemnie
    :) Uwielbiam S-Klaso-pochodne pojazdy i każdemu polecam przygodę z takim autem w swoim życiu

wiekszosc MB z duzymi motorami zabija skrzynie. Mi w S500 padła po roku a nie jeżdżę za ostro.
    ABC jest drogi w eksploatacji ale tak jak mi mówiono wiele razy u ASO Zasady mniej bym wydal na ABC niż ciągle mnawalający Airmatic.
    W ABC wystarczy tylko uszczelniać kolumny amortyzatorów. W arimaticu trzebą często wymienić amor na nowy bo pęka poduszka powietrzna i ujjj

samego ABC nie da się regenerować - to nie Airmatic. Można tylko wymienić uszczelki amorów, płyn w układzie i pompę i to koniec. W większości przypadków wystarcza, ABC jest raczej długowiecznie. To amor hydrauliczny sterowany elektronicznie więc jak nic nie cieknie po nim to da się go uratować

Edytuj posty- zamiast pisać jednego pod drugim !

Ostatnio edytowane przez sennapowieka ; 11-01-2012 o 09:06
    MB W140 S320 >> MB W220 S500 >> BMW 745i E65

Uprawnienia umieszczania postów