Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 44

Wątek: Pytanie o merca Cl 600

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Cytat Zamieszczone przez Saillupus Zobacz posta
    szukam czegoś szybkiego i pięknego - a mercedesy przynajmniej tego drugiego nie spełniają :p
    Nie no odpadam.Mówi to jeszcze właściciel E38 w kompletnej serii i najbrzydszym kolorze dostępnym.(moim zdaniem jest to najgorszy możliwy)

Postaw E38 przy cl-u, tego z linka od Adasia a będzie wyglądała jak zmielona k...Mówisz że blee ale pewnie nawet w takim CL-u nie siedziałeś.

Adasio,ja też choruję na takiego CL-a.Nawet ostatnio je patrzyłem i też bardzo spodobał mi się ten 55 AMG.Kiedyś jechałem bardzo długa trasę CL500 i bardzo pozytywnie wspominam ten samochód.Jadąc nim wcale nie masz wrażenia że to coupe a bardziej że lecisz jak flagowym modelem z tamtych lat.

Dodam tylko tak od siebie że CL-a nie zamienił bym za żadne e38,nawet za furę kolegi "filipwwa" czy "fubu" .

Vip Vip Awatar FuBu
    BMW
    E38 728i Sport Indywidual
    Blog
    3
    Cytat Zamieszczone przez Dzuda Zobacz posta
    Dodam tylko tak od siebie że CL-a nie zamienił bym za żadne e38,nawet za furę kolegi "filipwwa" czy "fubu" .
    Za to ja Dzuda chętnie zamieniłbym moje E38 za takiego CL :D

Też chorowałem na takiego kilka lat temu lecz wtedy ubezpieczenie tutaj w UK uniemożliwiało mi zakup takiego.

Teraz na pewno taka CL'a byłaby to jedna z opcji na nowy samochód

Zaawansowany Użytkownik Awatar Guner
    BMW
    Audi A8 d3, 2003; BMW X5 3,0D 13'
    CL 600 chyba trudny do sprzedania raczej jest przy dzisiejszych warunkach, ciekawe jaka jest roznica w spalaniu z v8 realnie przy jezdzie miejskiej, pewnie podobnie jak w BMW...tutaj tez jakis klient bierze pod uwage zamiane...
    http://otomoto.pl/mercedes-benz-cl-6...C19215368.html

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Cytat Zamieszczone przez Dzuda Zobacz posta
    Adasio,ja też choruję na takiego CL-a.Nawet ostatnio je patrzyłem i też bardzo spodobał mi się ten 55 AMG.Kiedyś jechałem bardzo długa trasę CL500 i bardzo pozytywnie wspominam ten samochód.Jadąc nim wcale nie masz wrażenia że to coupe a bardziej że lecisz jak flagowym modelem z tamtych lat.

Dogadaj sie zatem z Saillupus^em on zamieni 750 za tego CLa i w okazyjnej cenie tobie odsprzeda :)

Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Akurat ten z pierwszego postu nie widzi mi się(kolor i te spojlery) Cena też uważam się nie zbyt atrakcyjna.

Ten co pokazał Guner wydaje się być ciekawszy

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    740iA e-32
    Blog
    1
    cl 600 to poezja w czystym wydaniu i z piecem jak nalezy a nie tym starym nieruchawym 2 zaworowcem jakim jest M73 w e-38

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    745 e65
    LORINSER :D:D:D hehehe te dwa zderzaki i progi i już jest lorinser hehehe, 2razy droższy od AMG, ludzie mają fantazje ,tak jak niektórzy do e36 316 nakleji M na klapie jakiś wieśniacki spojler i już sprzedaje M3:D

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    Lepiej szukaj 760i

Zaawansowany Użytkownik Awatar phdream
    BMW
    E38 740i 6M
    wez tego cl-a.pojezdzij miecha,zapłać dla typa ze 2k,jedz na stłuczke.Dostaniesz 100% szkody i bedziesz na pewno do przodu.

Super Moderator Awatar EVAN
    BMW
    E38 '99 740iA, X3 M40i '20, I3s '20
    Cytat Zamieszczone przez phdream Zobacz posta
    wez tego cl-a.pojezdzij miecha,zapłać dla typa ze 2k,jedz na stłuczke.Dostaniesz 100% szkody i bedziesz na pewno do przodu.
    rewelacyjny pomysł.
    Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98

Uprawnienia umieszczania postów