Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Wątek: Realna wartość.

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Cytat Zamieszczone przez andyp Zobacz posta
    Zanim kupiłem swoją BMW, przeglądałem akcje serwisowe nie było nic takiego! Nie wiem skąd wziąłeś tą informację?
    Jak już gdzieś pisałem, znam trzech właścicieli 760 w moim regionie, wszyscy mają najechane ponad 200k km i nie
    było żadnych problemów z motorem. Może po prostu u niektórych właścicieli wychodziło niezrozumienie do czego
    taki silnik służy?!
    Nie bylo na to akcji servisowych - gwoli scislosci wymieniali ludziom silnik na zasadach rekojmi.
    Jestem tez na innych forach BMW i przykladowo na 3 uzytkownikow 760i (od nowosci) kazdy z nich mial wymieniony silnik.
    Sprawdz historie servisowa swojego auta - wtedy bedziesz dokladnie wiedzial co i jak, bo bardzo mozliwe ze na drugim silniku juz smigasz ;)
    Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E65 750Li
    Cytat Zamieszczone przez BOSS Zobacz posta
    Nie bylo na to akcji servisowych - gwoli scislosci wymieniali ludziom silnik na zasadach rekojmi.
    Jestem tez na innych forach BMW i przykladowo na 3 uzytkownikow 760i (od nowosci) kazdy z nich mial wymieniony silnik.
    Sprawdz historie servisowa swojego auta - wtedy bedziesz dokladnie wiedzial co i jak, bo bardzo mozliwe ze na drugim silniku juz smigasz ;)
    Sprawdzałem, zanim kupiłem - nie był wymieniany. Ja też siedzę na paru forach, może bardziej technicznych, aniżeli fanowskich
    jak to i naprawdę na kilkudziesięciu znanych użytkowników 760, jest dwóch, którzy mieli zepsute pompy wysokiego ciśnienia,
    które to są problemem. Natomiast skąd te uszkodzenia pomp - trzeba zrozumieć zasadę działania - podobną do CR, a samego
    wtrysku do FSI, żeby zrozumieć skąd te problemy. Tak czy siak, ja się cieszę, że u mnie żadne problemy nie występowały i nie
    występują.

Uprawnienia umieszczania postów