-
Doświadczony Użytkownik
I z tym się zgadzam mądre słowa, chciał to dołożył inaczej auto by może nawet nie jeździło a tak to uzyskuje wartość rynkową
Mojemu ojcu sie koleś tłumaczył że szyba mu pękła i musiał kupić nową dlatego nie opusci na aucie na co on musiałeś kopić bo inaczej zabrali by dowód a ty jeździć bys nie mógł mi to nie robi różnicy czy zmieniłeś czy nie bo ja wolał bym równie dobrze miec oryginalna nie peknieta i gadka sie skonczyla.
Albo przykład w komisie z telefonami koles przynosi telefon tam mu 200zł dawali on mówi ze niech dołożą 50 bo on tam gry z gazety ściągnął po 9 zł :P
Ja za swoje pierwsze E32 dałem coś koło 6 dołożyłem coś koło 6 sprzedałem za coś koło 6... i nie było tłumaczenia ty daj ze 12 bo ja dołożyłem :P
Wiec jest sprawa taka ty robisz gosciowi łaske nie on tobie jeśli podoba mu sie twoje auto to niech najwyzej straci widocznie nie moze sprzedać jeśli się nie zgodzi na ustaloną wartość koło 15k zaproś go po sprzedaży jego E38 z gotówką i mówiąc że tak nawet wolisz bo tak czy tak E38 bedziesz sprzedawał a wartość trzeba przyjąć taką żeby się nie bujać szybko sprzedać i odzyskać pieniądze. Tyle odemnie.
Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 13-12-2011 o 18:28
Uprawnienia umieszczania postów