Nie napisałem że to jest wersja long

Wersja long to według mnie inna liga ;)
Mój brat ma E66 750 w longu i tam nie pisał bym co jest a raczej czego niema :D (a jest tam chyba wszystko co można było zamontować).

Często naprawiam auta znajomym oraz rodzinie więc nie jest dla mnie problemem zamontowanie dodatkowego wyposażenia w tym bmw ;)!! . Przy wyborze kierowałem się nie tylko komfortem jazdy ale również niezawodnością, dostępnością części oraz oczywiście ich ceną (dlatego zrezygnowałem z mercedesa).

Co do wnętrza auta ...
Patrząc na zdjęcia w ogłoszeniu myślałem że ktoś zrobił jakiegoś Photoshopa i wnętrze na żywo okaże się być totalną porażką (większość aut jakie oglądałem na zdjęciach wyglądały bardzo dobrze a w rzeczywistości to szkoda gadać). Tutaj miałem bardzo miłe zaskoczenia. Co więcej ten samochód jest w takim samym stanie jak auto które oglądałem za 36 tyś zł (tamta była granatowa, miała podgrzewaną tylną kanapę, fotel kierowcy był wygnieciony a kierownica trochę przetarta). Ten chodź ma przebieg 226 tyś a wygląda jak by niedawno wyjechał z fabryki. Nie mogłem uwierzyć że koleś sprzedaje go za taką kasę.

Moje pierwsze modyfikacje które przeprowadzę w najbliższym czasie:
-zmienić język na Polski lub chociaż Angielski :p
-zamontować kamerkę cofania (w nowej S klasie jaką miałem przyjemność jeździć była zamontowana ... coś pięknego ;)!! szczególnie na zatłoczonych parkingach z niezliczoną liczbą niskich słupków, donic itp.). Zaraz ktoś skomentuje że przecież masz PDC ... wiem ale kamera daje szanse zobaczenia przeszkody co jest bardzo pomocne np. w nocy i bardzo ułatwia życie i nie trzeba wychodzić z auta by ocenić sytuacje.
-zamontować maty grzewcze (najlepiej z opcją masażu jeśli gdzieś znajdę).
-jakieś fajne felgi na lato

Pozdrawiam