Wiku wiem że 4,4 to bardzo dobry silnik ale zauważyłem że bardzo trudno go dostać nie wspominając o tym aby ten silnik współgrał z odpowiednim kolorem samochodu i skór w środku. Trochę wymagający jestem :) Mógłbym mieć 4.0 byle mieć czarną Beti z jasnymi skórami w środku. Zamierzam kupić zagazowaną ale jeśli trafi się dobry egzemplarz bez gazu to sam zagazuje bo mam namiary na gościa z Legionowa który zakłada instalki do V8 za 3200zł. Jeden z forumowiczów tam właśnie wstawiał LPG i jest bardzo zadowolony. Wnetrze E38 nie pozostawia wiele do życzenia, jest rewelacyjne i to widac gołym okiem ale że blachy sa ocynkowane to nie wiedziałem. Teoretycznie jeśli nie był bity nie powinny nigdy zardzewieć :) Zawias w swoi byłym aucie remontowałem po każdej zimie więc jesli tu będzie podobnie to jakoś to przezyję- byle nie częściej niż raz w roku hehe.
Jarecki ładne te Twoje auto ale pewnie nie na moją kieszeń. Napisz tak dla zaspokojenia mojej ciekawości który roczek i jaka cena. Powiedzcie mi jeszcze jedną rzecz bo już słyszałem wiele opinii i nie wiem w końcu jak to jest: Części do BMW są drogie czy tanie w porównaniu do innych aut? Jedni mi mówią że zamienniki wychodzą tanio a potem z kolei czytam na allegro że koleś wymieniał zawias w E38 i ma faktury na .........8 tys zł !!! Czyżby złote wahacze? :)