Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Słabe i mocne strony E38

Zaawansowany Użytkownik Awatar hrabia81
    BMW
    Chwilowo brak
    Individual23 moj kolega chce sprzedac swoja e 38 740i z 98 roku w dobrym stanie wizualnie sliczna czarna w czarnych skorach na 18 cudo. jakby co moge dac ci namiar na pw lub gg.

Vip Vip
    BMW
    AC Schnitzer 730d 1999r
    Cytat Zamieszczone przez robertzpoznania
    blachy np. w mesiu w124 sa duzo lepsze niz np. w bmw e38.

pozdrawiam
    No dobrze a blachy w okularach, sprinterach, c klasach.?

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E65 745i
    Cytat Zamieszczone przez Individual23
    Wiku wiem że 4,4 to bardzo dobry silnik ale zauważyłem że bardzo trudno go dostać nie wspominając o tym aby ten silnik współgrał z odpowiednim kolorem samochodu i skór w środku. Trochę wymagający jestem :) Mógłbym mieć 4.0 byle mieć czarną Beti z jasnymi skórami w środku. Zamierzam kupić zagazowaną ale jeśli trafi się dobry egzemplarz bez gazu to sam zagazuje bo mam namiary na gościa z Legionowa który zakłada instalki do V8 za 3200zł. Jeden z forumowiczów tam właśnie wstawiał LPG i jest bardzo zadowolony. Wnetrze E38 nie pozostawia wiele do życzenia, jest rewelacyjne i to widac gołym okiem ale że blachy sa ocynkowane to nie wiedziałem. Teoretycznie jeśli nie był bity nie powinny nigdy zardzewieć :) Zawias w swoi byłym aucie remontowałem po każdej zimie więc jesli tu będzie podobnie to jakoś to przezyję- byle nie częściej niż raz w roku hehe.
    Jarecki ładne te Twoje auto ale pewnie nie na moją kieszeń. Napisz tak dla zaspokojenia mojej ciekawości który roczek i jaka cena. Powiedzcie mi jeszcze jedną rzecz bo już słyszałem wiele opinii i nie wiem w końcu jak to jest: Części do BMW są drogie czy tanie w porównaniu do innych aut? Jedni mi mówią że zamienniki wychodzą tanio a potem z kolei czytam na allegro że koleś wymieniał zawias w E38 i ma faktury na .........8 tys zł !!! Czyżby złote wahacze? :)
    Moje auto jest bezwypadkowe i też ma mały wykwit na tylnym nadkolu. Nie jest to samoistny wykwit lecz po jakims uderzeniu kamyka odpadł kawałek lakieru i w tym miejscu się zaczeło. Jedyne co mnie wqrwia to audio. Potrafi przestać grać audio i po jakims czasie samo zaczyna grać. (niedługim) i zaciąć się zmieniarka ale to juz sam potrafie naprawić. Zmieniarkę wystarczy rozebrać i ręcznie ją rozruszać gdzieś na plastykowych trybikach się blokuje i zęby sie zakleszczają a nie zazębiają 2 razy w 4 miesiące. 20 minut kluczyk 8 śrubokręt krzyżak. Ogólnie silnik skrzynia zawieszenie narazie OK nie mogę nic powiedzieć. Rocznik 1999. Narazie mechanicy nie zarobili ani zetka. Wymieniłem tylko filtry i oleje. A co do ceny będe sprzedawał po wakacjach cena jekieś 36000zł będzie. Dsp i 12 głosników 10 air bag-ów i fajne fotele. Pełna elektryka.

Uprawnienia umieszczania postów