Witam i pozdrawiam
Witam i pozdrawiam
czesc. wstawiaj oryginal bo ten wygląda jak dla mnie smiesznie.A ten co ty sebek widziaales to byla 750 ka innego forumowicza. ale podobna.
Cześć, witamy! :)
'00 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau
Zamieszczone przez wiku
A co ty taki obstukany jestes na 7er.com ;D
ta 750tka o ktorej ty mowisz jest do sprzedania - a to auto mi sie przypomina przez te wspawy na masce .....
Witam Cię kolego i mam prośbę, zainstaluj sobie słowniczek w kompie, bo takich błędów ortograficznych robić nie wypada.... ;)
Zrobił byś mądre posnięcie. Taka 7mka z Tuningiem na Golfa II troszkę śmiesznie wygląda i szpeci wizerunek 7mek.Zamieszczone przez AREK 735
Pozdrawiam
Witam Cię
Każdy ma jakiś pomysł na swoje BMW. Jak już kupiłeś ją w takim stanie to ja bym zastanowił się czy nie warto dopracować i dokończyć dzieła przeróbek. W gronie miłośników marki są tacy, którzy za wszelką cenę samochód chcą pozostawić w oryginale ale są i tacy, którzy chcą żeby ich auto się wyróżniało. Według mnie przemyśl sprawę co można poprawić i zmienić tak, żeby auto wyglądało interesująco a nie wiejsko.
Pozdro
Witam z Białegostoku.
Mijałem Cię kiedyś na jednym z naszych osiedli (ZW) i faktycznie jakbyś doprowadził samochód do pierwotnego wyglądu było by o wiele lepiej. A poza tym miałeś przepaloną żarówkę.
Pozdro
ma ktos przedni zderzak do e38 na sprzedaz. to na lato moje bmw bedzie wygladalo jak sie nalezy. :D