Poka¿ wyniki od 1 do 10 z 38

W±tek: kolizja drogowa

Widok w±tkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Nastêpny post Nastêpny post
    Zaawansowany U¿ytkownik Awatar bolo88pl
    Do³±czy³
    May 2011
    BMW
    E65 730D
    Sk±d
    Mazowsze

kolizja drogowa

Witam Panowie prosze o rade.... sytuacja bardzo nieprzyjemna jecha³em spokojnie na prostej drodze zjecha³ na mój pas i zerwa³ mi lusterko i przetar³ ca³y lewy bok pêk³ nawet zderzak z ty³u .... koles uciek³ ale dogoni³em go choc nie by³o ³atwo akcja by³a jak z filmu gangsterskiego musia³em stan±æ na ca³ej szeroko¶ci drogi tamujac ruch w dwóch kierunkach wyciag³em kolesia z auta nagrzany by³ zdrowo wezwa³em policje zanim przyjechali oko³o 30min koles zadzwoni³ po swoich ziomali i ma³o brakowa³o a by skoñczy³o bitka w rezultacie zawineli sie szybko do forda fiesty i prubójac odjechac ma³o co nie potracili mojego przyjaciela ....... zosta³a tylko moja bm-ka i czerona carisma sprawcy.policja przyby³a jak juz dawno by³o po herbacie i spisali nas i sprawdzili numery carismy i wysz³o ze to kolesia co ma 35lat a ten co mi uciek³ to mia³ oko³o 50l. czekam teraz na list od policji w sprawie przes³uchania. mojej osoby i mojego kolegi. Panowie jak to sie mo¿ê skoñczyc i jak mam postepowac prosze o rade najbardziej interesowa³a by mnie mo¿liwosc naprawy wozu w aso ale nie wiem czy moge tak zrobic prosze o konkretne porady [koles nie reagowa³ na ¿±dne próby zatrzymania ca³y czas kombinowa³ jak mnie oszukac dopiero jak zatrzyma³em ruch sie zatrzyma³ ale tak¿e chcia³ uciekac na szczescie zabra³em mu jakim¶ cudek kluczyki z auta] pozdrawiam i nie ¿ycze nikomu takich akcji pozdro
    Ostatnio edytowane przez bolo88pl ; 08-02-2012 o 19:18

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •