Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 11 do 20 z 42

W±tek: Ostrze¿enie jak nie robiæ interesów na forum na przyk³adzie "brunoz"

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar Dawid7er
    Do³±czy³
    May 2010
    BMW
    e38 730i
    Sk±d
    Be³chatów
    Blog
    5
    Dzuda, by³ u mnie nie raz, pisali¶my du¿o o autach, d³ubali¶my razem w gara¿u i jak dosz³o do zap³aty to najpierw odwleka³ ¿e niby nie ma i takie ta, ok mówê, spoko, nie masz, oddasz pó¼niej. ale mija³ jeden miesi±c, drugi, trzeci a kasy nie ma, co wiêcej kontaktu te¿ nie ma. Powiem ci tylko ¿e nie tylko ja mia³em taki problem z nim, mia³a go conajmniej jeszcze jedna osoba ale to jak bêdzie chcia³a to siê sama ujawni

wstrz±¶niêty nie zmieszany Awatar WojtekD
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    e38 728 iA
    Sk±d
    Warszawa
    Blog
    11
    Cytat Zamieszczone przez Hubertus7er Zobacz posta
    Podobnie by³o z by³ym forumowiczem Neufem
    Co¶ Ci siê kompletnie pomiesza³o !!! To kolega Neuf ukamienowa³ :)
    Gra muzyka

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    Do³±czy³
    Oct 2008
    BMW
    E32 740iA
    Sk±d
    ONA --> DW
    Blog
    1
    Od siebie dodaæ mogê, ¿e rozmowê Marka i Brunoza na spocie we Wro s³ysza³em osobi¶cie i potwierdzam to co napisa³ Marek. Brunoz nie pokaza³ siê na forum od niemal¿e dwóch miesiêcy, wiêc nie liczy³bym na to, ¿e siê tu do czegokolwiek ustosunkuje, choæ chcia³bym zostaæ w tej materii mile zaskoczony.

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar prezE32s
    Do³±czy³
    Sep 2008
    BMW
    By³o 750iA, A8 4.2 D2 FL, Phaeton 3.2 V6, E270CDi W211 Avantgarde, jest: Phaeton 5.0 V10 TDi
    Sk±d
    Chojnów
    Ja jestem równie¿ naocznym ¶wiadkiem :) widzia³em jak ch³opaki montowali przep³ywkê, a pó¼niej patrzyli na inpie czy dzia³a. Przep³ywka dzia³a³a :)

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar Roobs
    Do³±czy³
    Jul 2011
    BMW
    E65 740D, E71- X6
    Sk±d
    Wroc³aw
    Do mnie kompletne nie dociera jak mo¿na robiæ "przewrotki" za 100-parê z³ :/

Konto zablokowane
    Do³±czy³
    Nov 2010
    Sk±d
    Wyszkow/Oslo
    Cytat Zamieszczone przez Roobs Zobacz posta
    Do mnie kompletne nie dociera jak mo¿na robiæ "przewrotki" za 100-parê z³ :/
    Nie wa¿ne czy to 100 z³ czy 10 z³,cz³owiek z zasadami i honorem takich rzeczy nie robi,brak na to s³ów co dziejê siê w naszym spo³eczeñstwie.

Maciej Vip Awatar sennapowieka
    Do³±czy³
    Sep 2008
    BMW
    ORIENT
    Sk±d
    O N A
    Potraktujmy to jako przestroge ...

Mariusz podsunal niezly pomysl- mysle, ze sprawdziloby sie to w praktyce
    Ostatnio edytowane przez sennapowieka ; 10-12-2011 o 15:43
    Pewno¶æ na ka¿dym kilometrze ...

Vip Vip Awatar jarek88
    Do³±czy³
    Jan 2010
    BMW
    E32 730i R6 90' , E32 740iA 93'
    Sk±d
    Tomaszów Mazowiecki
    Blog
    20
    i
    Cytat Zamieszczone przez Dawid7er Zobacz posta
    Dzuda, by³ u mnie nie raz, pisali¶my du¿o o autach, d³ubali¶my razem w gara¿u i jak dosz³o do zap³aty to najpierw odwleka³ ¿e niby nie ma i takie ta, ok mówiê, spoko, nie masz, oddasz pó¼niej. ale mija³ jeden miesi±c, drugi, trzeci a kasy nie ma, co wiêcej kontaktu te¿ nie ma. Powiem ci tylko ¿e nie tylko ja mia³em taki problem z nim, mia³a go co najmniej jeszcze jedna osoba ale to jak bêdzie chcia³a to siê sama ujawni
    Ujawniam siê sprzeda³em andrzejowi69 motocykl znali¶my siê bywa³ w moim domu do¶æ czêsto ok nie ma kasy spoko ,reszta w nastêpnym miesi±cu . z tego co wiem z pewnych powodów sprzeda³a go dalej mi winien jeszcze 100 z³ przyjecha³ po dokumenty od niego ok da³em bo mówi³ ze sfinalizuje transakcje to zwruci³ mi resztê zaleg³ej kasy . No ale jak to ¿ycie uczy na s³owach pozosta³o dzwoni³em do niego kilka krotnie i co NIC !
    Mój brat mieszka w ³odzi i pewnego wieczora spotka³ przypadkiem andrzeja gdzie¶ na mie¶cie i tylko dziêki temu przypadkowi odebra³ moje pieni±dze.
    Wszystko wszystkim ale wa³ki na 100 z³ no to idiotyzm dla mnie.

Cytat Zamieszczone przez Dzuda Zobacz posta
    Co do andrzej69,znam go osobi¶cie i szczerze to trochê mnie zaskoczy³e¶ takim obrotem sprawy,no nic.Mo¿e Ci odda te 150zl i jeszcze razem flache na zlocie zrobicie ;)
    wie¿ysz w cuda? 6Z LOT OGÓLNOPOLSKI dziêki Lonowi za³twi³em anrzejowi bilet na zlot nic nie p³aci³em za to umówili¶my siê tak ¿e andrzej stawia flache ... spytajcie siê Leona czy pamiêta jej smak... a¿ mi wstyd by³o. W sandomierzu powalczy³em z Leonem troche ale to za ma³o :D . w tym miejscu podziêkowania dla Leona za pomoc pewnej nocy w warszawce :D

Poza tym jestem na forum ju¿ pewien czas i nawet teraz robiê kilka interesów z ludzmi (tym którym paczki jeszcze nie dosz³y wybaczcie skleroza) nie wiem jestem mo¿e jako¶ taki ¿e z za³o¿enia ufam ludzi± mo¿e to b³±d no ale jestem cz³owiekiem nie mam zamiaru nikogo oszukiwaæ jak mogê to pomogê.

Przypomnia³o mi siê andrzej69 czekam na zwrot moich wycieraczek i tylnych tarcz hamulcowych które ci po¿yczy³em ju¿ spory czas temu
    Ostatnio edytowane przez jarek88 ; 10-12-2011 o 17:47

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar Dawid7er
    Do³±czy³
    May 2010
    BMW
    e38 730i
    Sk±d
    Be³chatów
    Blog
    5
    z tego co widzê to andrzej ju¿ tu nie zagl±da od czasu za³o¿enia tematu

Vip Vip Awatar jarek88