Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 42

Wątek: Ostrzeżenie jak nie robić interesów na forum na przykładzie "brunoz"

Vip Vip Awatar szczurek
    BMW
    e38 740d e39 525d e65 745i pędzlem malowana m5 sznicer gangsta stajl
    Ja w tym czasie obrzerałem się gyrosem :) kiedy bawiliscie się samochodzikami ( przekładaliscie przepływomierze ). Generalnie po miesiacu sie popsuł kiedy przyszedł nowy , ciekawe. Chłopie oddaj mu te 100 zł przecież to nie pieniadz i żyj dalej. Pisz posty o ile będziesz chciał i po temacie.
    Ostatnio edytowane przez Bezi ; 24-01-2012 o 09:44 Powód: takie tam błedziki :)
    codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P

. ADMINISTRATOR Awatar Sebek
    BMW
    E23/E38/E65
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez brunoz Zobacz posta
    Bywałem na spotkaniach, gdzie każdy dźwięk esemesa czy telefonu od razu kieruje irytujące zimne niemieckie spojrzenia innych.

Te spotkania to w obozie przymusowej pracy byly ? Az mi przeszedl dreszcz ;D
    Pozdrawiam, Sebek

Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
    Proszę o kontakt ze mną .!

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Nie wiem po co ta historyjka...chcesz na litość brać nas? Oddaj mu człowieku te 100zł które jesteś mu winien i wyjdź z twarzą z tej głupiej sytuacji...

Vip Vip Awatar seban123
    BMW
    E65 745d i E32 M30
    Blog
    1
    Jak jedziesz za granicę pracować to raczej 100 zł nie powinno stanowic problemu.
    Poza tym zawsze można oddzwonić w wolnej chwili. Tłumaczenie się że nie można odebrać telefonu to mydlenie oczu. W całej Twojej wypowiedzi nic nie można konkretnego wywnioskować. Piszesz , piszesz i nic nie piszesz. Zero konkretów.

Honoru zero i nic tego nie zmienia!
    Wiedza o tym, gdzie znalezc informacje i jak ich uzywac to tajemnica sukcesu.
    Albert Einstein

Doświadczony Użytkownik Awatar MariuszE38
    BMW
    Sprzedane
    Zawaliłeś sprawę - OK. Ale nie rozumiem tej Twojej wojny o 100zł. Skoro popełniłeś błąd to musisz za niego zapłacić - u Ciebie akurat on kosztuje 100zł. Zapłać za towar, który kupiłeś i będzie spokój a nie za stówę wylewasz żale na forum....
    ex:
    E36 325 TDS AC Schnitzer (160KM, 305Nm)
    E38 728iA Shadowline Individual
    E53 X5 4,4i Sport Pack

Doświadczony Użytkownik Awatar brunoz
    BMW
    E38 740iA
    Blog
    11
    Anatol- mam cień nadziei, że nie zaliczasz się do tej grupy, o której ogólnikowo pisałem.

epul
    - to nie wchodzi w grę. Będę jeszcze potrzebował tego ciała.

Marecki7er - nie każesz mi mieszać reszty forum, ale to właśnie sam zrobiłeś w tym wątku. Poza tym to inni dobrowolnie się wmieszali w sprawę, wydając różne osądy. Więc nie zarzucaj mi tego, czego nie zrobiłem. W dodatku, nie znasz faktów, które wydarzyły się od 3 dni do miesiąc, a wysnuwasz dalece idące teorie, które absolutnie są nieprawdziwe. Jeśli chcesz wiedzieć, to kupiłem przepływomierz dopiero teraz. Przez cały czas auto było z odpiętym. Stało tak przez trzy miesiące zanim znalazłem czas na nie. Jeśli nie wierzysz, to chętnie opublikuję rachunek za nowy przepływomierz.

tuczi77 - dziękuje za normalne słowa (w przeciwieństwie do nakręconych nie swoją sprawą kolegów). Równy z Ciebie gość.

szczurek - zapytaj wieczorem Mareckiego czy tak się stało.

Sebek - po Tobie spodziewałem się odpowiedzi lepszej jakości. No, ale każdy ma chwilę słabości.

Dzuda - odpowiedź typowa dla Ciebie.

seban123 - odsyłam do zapytania się wieczorem u Mareckiego.

MariuszE38 - rozumiem, że czytałeś nieuważnie. Nie robię tutaj żadnej wojny.

Tyle krótkim odzewem ode mnie. Pokazaliście klasę, każdy swoją.
    Tym, którzy nie skreślili mnie z tego powodu dziękuję, a tym, którzy nadal uważają jak uważają, to dziękuję za uwagę.

@ Marecki7er - opisz proszę tutaj finał tej sprawy, jak już spojrzysz na wyciąg z konta.
    Nein! Mein Schnitzel!

. ADMINISTRATOR Awatar Sebek
    BMW
    E23/E38/E65
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez brunoz Zobacz posta
    Sebek - po Tobie spodziewałem się odpowiedzi lepszej jakości. No, ale każdy ma chwilę słabości.
    Po tekscie jak prosto z kryminalu ktory zacytowalem - nie da sie inaczej zareagowac jak tylko z przymrozeniem oka ;D

Mam nadzieje ze kiedys moze i razem sie z tego posmiejemy ...
    Ostatnio edytowane przez Sebek ; 24-01-2012 o 12:22
    Pozdrawiam, Sebek

Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
    Proszę o kontakt ze mną .!

Vip Vip Awatar Marecki7er
    BMW
    e32 740iA M62B44
    Jak ktoś wydał osąd to na podstawie mojego 1 posta, w którym wszystko jest prawdą - jeżeli nie, to ponownie proszę użyj selektywnego cytowania i pokaż co napisałem nie zgodnie z faktami. Tak więc sam sobie na to zapracowałeś.

UWAGA ! Pieniądze dotarły dzisiaj na moje konto !

Jeżeli brunoz nie ma zastrzeżeń co to tego czy napisałem tylko prawdę, to temat uważam za zamknięty.

BMW RuLeZ Mod Awatar Bezi
    BMW
    BMW G11 740xD , BMW e46 325CI Cabrio
    -------------temat wyjaśniony,sprawa zakończona.jeżeli ktoś chce cos dopowiedzieć to proszę na pw do mnie-------------------------
    -------------poczekam na wypowiedz brunoza i zamykam....proszę sie powstrzymac z komentarzami---------------
    Ostatnio edytowane przez Bezi ; 24-01-2012 o 12:20
    Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."

wstrząśnięty nie zmieszany Awatar WojtekD
    BMW
    e38 728 iA
    Blog
    11
    Cieszę się, że załatwiliście między sobą tą delikatną sprawę :)
    Gra muzyka

Uprawnienia umieszczania postów