Eeech...jak to bardzo pokazuje,że nie znamy sie na ludziach...ale za 100 zł?...żenada,aż sie wierzyc nie chce.Jednak muszę Wam powiedzieć,że nie jest mi to obce...dałem kolesiowi kompletną tapicerkę do W124 Kombi,też forumowiczowi MB...miał zapłacic jak okaże się co konkretnie z tej tapicerki mu sie przyda a reszte oddać...okazało sie po kilku dniach,że potrzebuje tylko kilku rzeczy bo tapicerka przedliftowa ale resztę sprzeda i pieniadze odda...od ponad roku cisza ale szczerze mówiąc chociaż nie dostałem za nią ani grosza to tez widzę dobrą stronę tego przypadku...wyczyścił przynajmniej garaż mojemu Tacie bo tylko tam ta tapicera przeszkadzała:D Jeśli chodzi o kolegę brunoz to jest to oczywiście zwykła nikczemność i brak jakiegokolwiek honoru i raczej nie mialbym nadziei,że zalatwi tę sprawę należycie...nie jest to jakaś wielka suma ale też 100 zł psu spod ogona nie wypada...prawda?No i niesmak pozostaje.Pozdrawiam.

Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...

moja była 7er: