Fakt :) Przecież mam tak u siebie, tył dziurkowany a wentylacji nie ma :)
Dzięki!
Fakt :) Przecież mam tak u siebie, tył dziurkowany a wentylacji nie ma :)
Dzięki!
Rzeczywiście moc indywidualnej personalizacji opcji porazjąca:D
Tak jak mówię, widziałem też filmiki na YT z E65 na sprzedaż i niektóre też miały takie fotele- kierowca 3 przyciski, pasażer tylko 2. Najczęściej oczywiście zdarzają się wersje z masażem na obydwóch fotelach. Pamiętam jak wchodziło do produkcji X6, na listy wyposażenia dodatkowego przy zakupie było coś takiego jak "Aktywny fotel kierowcy" i wtedy też masaż w fotelu miał tylko i wyłącznie kierowca. Nie wiem, może BMW kiedyś coś takiego praktykowało.
Dodam pytanie czy masaż na fotelu kierowcy działa zawsze czy trzeba wcisnąć "oparcie" w funkcjach ? czy nie ma to znaczenia ?
Nie. Niezależnie od tego jakbyś miał ustawiony fotel (zagłówki, boczki, lędźwie czy podudzia) oraz którą jego część podświetloną do regulacji, wciskając ten dolny guziczek pod wentylacją zapala się zielona dioda i fotel zaczyna "robić dobrze" :D Może też działać jednocześnie podgrzewanie, wentylowanie i masaż.
Tak, guziki poszczęgólnych części fotela nie wpływają na to gdzie masuje.
Czy ktoś z Kolegów, kto ma masaże mógłby zajrzeć pod fotel i napisać, ile wtyczek jest wpiętych w moduł fotela ?
Koledzy, odświeżam temat masażu. Orientujecie się, czy części potrzebne do uruchomienia funkcji można przełożyć z innego fotela ? Ewentualnie, jakie jeszcze elementy potrzebuję oprócz pomp i poduszek ?
Kupiłem dwa fotele z masażami, dlatego pytam ...
Podłączę się. Też mam zamienione fotele i mam takie pytanie czy ktoś zna różnice foteli przed a po lifcie?