Witam! Też mam problem z prawym lusterkiem:(
Może ktoś poradzi gdzie na Śląsku można to zrobić?
Rozkłada się , ale nie zawsze się składa:(
Witam! Też mam problem z prawym lusterkiem:(
Może ktoś poradzi gdzie na Śląsku można to zrobić?
Rozkłada się , ale nie zawsze się składa:(
Trzy posty wyzej masz WYJATKOWO dokladny opis jak to naprawic. Jak zaczniesz rozbierac to załapiesz wszystko co jest tam napisane.
W jakimkolwiek warsztacie nikt nie bedzie chcial sie z tym bawic, szlifowac, rozwierac i latac po sklepach metalowych zeby dopasowac cokolwiek na wzór starej zeszlifowanej tulejki, bo i tak nie wiadomo czy bedzie dzialac. Trzeba wziasc sie za to samemu. Mnie sie nie udalo, poskladalem wszystko, ale tulejke mam nienajlepiej dobrana i po zlozeniu opory sa zbyt duze by silniczek mogl obrocic lusterko.
Generalnie te czesci sa nierozbieralne (trzeba rozpiłowac tuleje laczaca) i w warsztatach/serwisach powiedza ze trzeba przyniesc nowe/uzywane sprawne lusterko to oni najwyzej ci wymienia.
Witam, mam pytanko, może mi ktoś z kolegów podpowie jak wyciągnąć wkład lusterka bo mam z tym problem a nie chcę coś połamać, i jeszcze jedno, czy w mechanizmie skladania są wyłączniki krańcowe? moje lusterko ( prawe) składało się, problem był z powrotem, wyglądało to jak by silnik nie wyłacza sięi je przeciągalo. Może mój tor myślenia jest błędny? z góry dziękuje za pomoc.pozdrawiam hhd1
Ostatnio edytowane przez hhd1 ; 06-03-2014 o 08:12