Jeszcze chwila i zaczną się ostrzeżenia !!!
Ani wulgaryzmów, ani polityki tolerować nie będę !!!
Jeszcze chwila i zaczną się ostrzeżenia !!!
Ani wulgaryzmów, ani polityki tolerować nie będę !!!
Gra muzyka
Założyłem ten temat tylko po to żeby podzielić się z Wami informacjami a nie wnikać w jakieś polityczne sprawy,proszę o zamknięcie tego tematu.
Dziękuję.
Wojtku ale czy Ty poważnie myślisz że to nie ma związku ze sobą? Jak będzie benzyna po 8zl ropa też a gaz po 5zl kto się przyzna że głosował na nasz świetnie obsadzony rząd?
Tak czy inaczej ostatnio jadąc na Chorwacje np na Węgrzech ropa kosztowała 1.80€ (~8.10zl) a benzyna kilka eurocentów więcej, to dlaczego w polsce ma tyle nie kosztować ?
A czy ja mówię, że nie będzie ?? Może i będzie, ale pewnie w innych uwarunkowaniach. A może i nie będzie, bo będziemy za nią płacić w euro. Nie wiem. Ale wiem, że chamstwa, prostactwa, wulgaryzmów i soczystych dysput politycznych na otwartym Forum 7er nie będzie !!! Przynajmniej do czasu jak będę miał na to wpływ. ;D
Gra muzyka
Dzuda,tak będzie,już niedługo wejdzie EURO
tak wejdzie Euro i wypłaty będą po 350euromiesięcznie
![]()
Zamiast marudzić za robotę byście się wzięli,na etacie nikt się jeszcze nie dorobił(przynajmniej nie znam).Dlatego czas wziąć sprawy w swoje ręce i miec wylane na benzynę za >8zl.
To jest moje zdanie:)
dziękuje.
Ostatnio edytowane przez phdream ; 09-12-2011 o 21:44
Każdy teraz narzeka na podwyżki, bo niezbyt politycznie to rozegrano. Powinno się od razu ceny paliw podnieść na 10 zł/l i powoli schodzić do 6 zł/l.
Wtedy każdy, byłby zadowolony z obniżek. :D
Prowadzę swoje życie, a nie BMW ...