Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 49

Wątek: Benzyna po 8 zł

wstrząśnięty nie zmieszany Awatar WojtekD
    BMW
    e38 728 iA
    Blog
    11
    Ale póki co nie kosztuje 8,- zł/l !!!
    Ostatnio edytowane przez sennapowieka ; 06-12-2011 o 18:05
    Gra muzyka

Konto zablokowane
    Ale będzie

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    Cytat Zamieszczone przez Marynarz Zobacz posta
    Ale będzie
    Masz coś na papierze ????

Konto zablokowane
    Nie,ale jeśli o tym mówią to nie na darmo.

Doświadczony Użytkownik Awatar arturo193
    BMW
    W planach E38 750i
    Cytat Zamieszczone przez Marynarz Zobacz posta
    jeśli o tym mówią to nie na darmo.
    Coś w tym jest...mój Brat był w tym roku w Turcji i zszokował sie ceną benzyny w tym kraju...ponad 7 zł za litr gdzie wszystkim się wydaje,że Turcja nie jest taka droga,myśle,że i u nas cos wymyślą,przeciez nie mozemy być gorsi od Turcji...Natomiast w Norwegii,gdzie zarobki sa naprawde wysokie,litr benzyny 95 kosztuje w tygodniu ponad 14 koron czyli ponad 7 zł ale w weekendy i środy spada znacznie...ja ostatnio zatankowałem za 12.29 korony...czyli cena nie wiele wyższa niz w Polsce.
    Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    Cytat Zamieszczone przez arturo193 Zobacz posta
    był w tym roku w Turcji i zszokował sie ceną benzyny w tym kraju...ponad 7 zł za litr gdzie wszystkim się wydaje,że Turcja nie jest taka droga,myśle,że i u nas cos wymyślą,przeciez nie mozemy być gorsi od Turcji...
    Ja byłem 2 lata temu samochodem i kosztowała w granicach 8 plnów. Wróciłem do Polski i jakoś nie widzę 8 pln na stacjach od tego czasu .....

Doświadczony Użytkownik Awatar Roobs
    BMW
    E65 740D, E71- X6
    CK Dezerterzy :D

Konto zablokowane
    Cytat Zamieszczone przez arturo193 Zobacz posta
    Coś w tym jest...mój Brat był w tym roku w Turcji i zszokował sie ceną benzyny w tym kraju...ponad 7 zł za litr gdzie wszystkim się wydaje,że Turcja nie jest taka droga,myśle,że i u nas cos wymyślą,przeciez nie mozemy być gorsi od Turcji...Natomiast w Norwegii,gdzie zarobki sa naprawde wysokie,litr benzyny 95 kosztuje w tygodniu ponad 14 koron czyli ponad 7 zł ale w weekendy i środy spada znacznie...ja ostatnio zatankowałem za 12.29 korony...czyli cena nie wiele wyższa niz w Polsce.

Dokładnie,ale tu w Norwegii za dzień pracy mogę zatankować cały zbiornik paliwa a w Polsce :( szkoda słów

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Cytat Zamieszczone przez jonash Zobacz posta
    Znaczy się dobrze, że założyłem lpg :)
    Nie do końca bo od przyszłego roku ceny LPG pójdą drastycznie w góre,właśnie dlatego że ON i PB idzie w góre czyli wg wszelkich praw ekonomii jest na LPG popyt a popyt wzmaga podwyżke cen bo po co sprzedawać po 2,80 jak mozna po 3,80 a i tak kupią.

Rower też maszyna - i mieśnie się wyrabiają - spokojnie ludzie, troche optymizmu na mikołaja i pod choinkę wam życze :)
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E38 Z3
    Z LPG to jest tak, ze wzrasta akcyza, bo Unia wymaga podwyzki akcyzy, nasz rzad realizuje. Tylko co z zarobkami??
    Kiedys myslalem, ze Stany to bajka, ceny w 98' to bajka, za dzien pracy mozna sie bylo utopic w tej bezynie. A teraz - nawet tam mocno oszczedzaja, bo maja paliwozerne auta, i musza dojezdzac duzo dalej....
    Zostala Nigeria, Wenezuela , i jeszcze pare krajow gdzie mozna poszalec.... Tylko niebezpiecznie, i drog nie ma. No moze Emiraty ....
    Obstawiam, ze cena benzyny bedzie kolo 6.50 w przyszlym roku. Zasoby sie powoli wyczerpuja, i nawet te nowe pola naftowe nie wypelnia zapotrzebowania.
    Widze u siebie, ze coraz wiecej ludzi jezdzi rowerami, albo dojezdza do pracy wspolnie jednym samochodem zamiast dwoma, czy trzema....

Uprawnienia umieszczania postów