Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 49

Wątek: Benzyna po 8 zł

Doświadczony Użytkownik Awatar arturo193
    BMW
    W planach E38 750i
    Cytat Zamieszczone przez Marynarz Zobacz posta
    ale tu w Norwegii za dzień pracy mogę zatankować cały zbiornik
    I jeszcze zostanie na piwo...bezalkoholowe:D
    Cytat Zamieszczone przez wojtek_zm Zobacz posta
    Kiedys myslalem, ze Stany to bajka, ceny w 98' to bajka, za dzien pracy mozna sie bylo utopic w tej bezynie. A teraz - nawet tam mocno oszczedzaja, bo maja paliwozerne auta, i musza dojezdzac duzo dalej....
    Ja myślę,że nadal nie jest źle...z pracą troszkę gorzej...ale jak sie chce to się znajdzie...za 10 dol/godz ale zawsze.
    Cytat Zamieszczone przez wojtek_zm Zobacz posta
    Zostala Nigeria, Wenezuela , i jeszcze pare krajow gdzie mozna poszalec
    No tak można ale nie za pieniądze tam zarobione...no chyba,że na delegacji.A tak przy okazji to ciekawe,że cena gazu w Polsce tak winduje...w Norwegii jeszcze niedawno litr był po 5 koron czyli około 2.60 zł...teraz nie wiem dokładnie ile kosztuje ale chyba nie wiele drożej a może i tak samo...z tym że tutaj nie jest to zbyt popularne paliwo.
    Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E38 Z3
    W Nigerii jest pewien paradoks. Mozesz zatankowac paliwa ile chcesz, ale bialy nie moze prowadzic samochodu ze wzgledu na bezpieczenstwo - napad, porwanie, lub wymuszanie lapowek za "nieprawidlowa jazde"... Wiec niestety nie mam zadnej przyjemnosci z tego, ze paliwo jest taniutkie (tansze od wody do picia).

Doświadczony Użytkownik Awatar dorka
    BMW
    E32 750i
    KOlega Zulu Gula powiedziałby to tak, Polska to dziwny kraj ;D Ja jeżdżę komunikacąa miejska, koszt miesięczny 108zł :D
    Korki niestety nie pozwalają na tani przejzad z punktu A do punktu B. Musowy postój około 1h. Co do ceny paliwa to po co się stresować na zapas .
    Nanosekunda: czas jaki upływa między zmianą światła na zielone, a wściekłym zatrąbieniem na ciebie przez kierowcę z tyłu.

Zaawansowany Użytkownik Awatar Dziewon
    BMW
    sprzedane
    Ja jestem za tym ,żeby nawet po 10zł było.Ogólnie to własnie w ciągu 2 lat szykuje się na wyjazd do Meksyku lub właśnie Wenezueli.W Meksyku paliwo po 2zł
    I WANT TO BE AIR RIDED

wstrząśnięty nie zmieszany Awatar WojtekD
    BMW
    e38 728 iA
    Blog
    11
    A co właściwie znaczy po polsku twoja sygnatura ??
    Gra muzyka

Vip Vip Awatar PrzemoS
    BMW
    e91 2005 m47 2.0 d
    Ciekawe czy nas będzie stać wtedy choć na spota raz w miesiącu podjechać naszymi wozami :)
    Pozdrawiam, Przemos

Zaawansowany Użytkownik Awatar Dawid7er
    BMW
    e38 730i
    Blog
    5
    szkoda że polska to taki ......... kraj i nie umiemy (a raczej nie chcemy) korzystać z tego co mamy... tyle węgla jest że było by z tego paliwa na kilkaset lat... ale cóż, liczy się kasa...

Admin edit:
    proszę się kulturalnie wyrażać !!
    Ostatnio edytowane przez WojtekD ; 07-12-2011 o 17:05

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Cytat Zamieszczone przez Dawid7er Zobacz posta
    szkoda że polska to taki ........ kraj
    Wybaczcie lekkie OT ale takie teksty mnie zawsze irytują!

Skoro uważasz że naprawde POLSKA jest taka zła itd to po co tu jesteś?? pakuj manele, sprzedaj dom,auto i jazda w inne zakątki świata,po co się męczyć?
    Jedż gdzieś gdzie będzie Ci lepiej i gdzie bedziesz szczęśliwy i zadowolony,oby się tylko nie okazało że w tym "ch... kraju" wcale nie jest aż tak żle i
    gdzie indziej nie jest wcale lepiej a nawet sporo gorzej.
    Pamietaj o powiedzeniu "WSZĘDZIE DOBRZE GDZIE NAS NIE MA" - i tyczy się to pracy,życia,kobiet,aut itd
    na 1 rzut oka coś wydaje nam się świetne i idealne - ale tylko to złudzenie, bo albo nie znamy szczegółów,albo nic o tym nie wiemy,albo znamy to z opowieści,albo wydaje nam się,a jak poznasz konkrety i plusy i munusy, to bardzo często okazuje się TO już wcale nie takie kolorowe i wspaniałe jak jeszcze kilka chwil temu mysleliśmy.
    Ostatnio edytowane przez WojtekD ; 07-12-2011 o 17:06
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

Zaawansowany Użytkownik Awatar Dawid7er
    BMW
    e38 730i
    Blog
    5
    Adasio, źle się wyraziłem, nie miałem na myśli kraju jako takiego a raczej chodziło mi o prowadzoną tu politykę
    Ostatnio edytowane przez Dawid7er ; 07-12-2011 o 17:06

Doświadczony Użytkownik Awatar prezE32s
    BMW
    Było 750iA, A8 4.2 D2 FL, Phaeton 3.2 V6, E270CDi W211 Avantgarde, jest: Phaeton 5.0 V10 TDi
    Polska sama w sobie nie jest zła. Ale ludzie którzy są odpowiedzialni, za rządy w naszym kraju są jak najbardziej ...........

Admin edit:
    proszę się kulturalnie wyrażać !!

Uprawnienia umieszczania postów