Daje radę
A nie ma czegoś podobnego tylko z polerowanym rantem?
'00 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau
ok a teraz najlepsze co ty powiesz na to ze moge tz bedą dostepne od czerwca, kupic takie komplet 18' za okolo 800zl nowe? dobra cena?? wiadomo ze chinol ale za 200zl szt??
Jaka cena taka jakość.... ;)
mysle ze pojezdzisz do pierwszej dziury!!bierz felgi brock,jedne z najtwardszych.
cena detal 2.5 tys komplet, powiem tak, sprzedalem tych felg naprawde duzo i w tym sezonie i poprzednim i jak narazie niebylo reklamacji
Chiny nas zaleja.....
cena super..ale jak z jakoscia...
wyglad....no nie sa zle..Audi ma podobne..
Jak dla mnie wszystkie felgi niewiadomego pochodzenia/producenta nie nadają się do E38. Osobiście kupiłem nowe podrabiane felgi w tamtym roku (wzór nowe M5, 17", zdjęcia w moim pierwszym poście na tym forum) i już dwa razy przednie prawe koło było na prostowaniu, mimo że tak naprawdę porządnej dziury jeszcze nie widziało bo bym je chyba musiał z asfaltu w kawałkach zbierać.. Nieoryginalne felgi to pomyłka w tych autach. Lepiej kupić oryginalne, pewne używki (nie prostowane, nie spawane itp.), cena mniej więcej jak nowe podróbki, a nawet taniej w przeliczeniu z oponami można wyrwać. Szkoda nerwów i zdrowia na chińskie produkty.
Pozdrawiam.
Też tak myślę, jak już co, to tylko oryginały.
E23 728 - E38 728 - E60 520d - E65 750i
Zrobiłem mały projekt Virtual Tuning z tymi felgami na e38. Jednak zdjęcie nie jest mojego autorstwa i sam nie wiem czy mogę je zamieścić. Ewentualnie, żeby wszystko było bez zarzutu proszę o zezwolenie na przeróbkę zdjęcia z czyjejś galerii. Wtedy zrobię sobie listę, kto pozwolił mi na modernizację zdjęć i wsio będzie chyba OK :>