Zapowiada się bardzo ładne E32 :) Czekam z niecierpliwością na fotki z felgami na aucie :) Powodzenia w modyfikacjach.
Zapowiada się bardzo ładne E32 :) Czekam z niecierpliwością na fotki z felgami na aucie :) Powodzenia w modyfikacjach.
Pozdrawiam
Wiktor
Używajcie polskich znaków - jest różnica czy robisz komuś łaskę czy laske.
Czas na wiosenny akcent :) ale najpierw jeszcze ostatnie fotki z zimy.
A tu już wiosenne fanty ;]
Efekt końcowy kółek :) opony przód 205/40 tył 225/45
A tu juz na aucie :)
A tu juz Bunia z siostrami :) Bardzo miło było mi Cie poznać Mateuszu i do następnego :) Oczywiście pozwoliłem sobie wykorzystać Twoje fotki. Pozdrawiam!
W samochodzie zrobił się fajny negatyw, ciekawie to wygląda jak się stoi z tyłu. Pstryknę fotkę wolna chwila.
nawet ciekawie na tych felach wygląda :) coś oryginalnego. widzę, że e34 na airridzie :) fajnie system działa?
...And on the 7th day God created the... 7er...
Panowie, dosyć OT na temat E34. Auto znane w sumie już na całym świecie m.in. dzięki Stace Works. Zainteresowanych odsyłam:
http://raceism.pl/forum/viewtopic.php?f=43&t=447
http://www.stanceworks.com/forums/sh...ad.php?t=22613
A teraz wracamy do dyskusji na temat. Więcej upomnień nie będzie ;-)
Mi również było miło poznać, następnym razem musimy zrobić jakąś porządną sesje :)
I nie będziemy już brać Kamila od e34 bo przyciąga większą uwagę nawet na tym forum :p
Ale te Twoje koła są ładne :D jeszcze jakby odrobinkę siadła z przodu, dystans na tył i będzie jeszcze lepiej!!
ps. Nie wiem co mi się ubzdurało z tymi borbetami :icon_neutral:
Pozdrawiam!
No ja myślałem że będzie niżej, dystanse myślę że zagoszczą, bynajmniej są w planach. Dopóki auto będzie w moich rękach będę się starał aby było niżej i szerzej :) Co będzie dalej czas pokaże bo trochę mnie tym wnętrzem poliftowym i automatem zaszczepiłeś...
Już się kolega rozmyślił co do E32?
To się jeszcze okaże.
W sobotę było ciepło więc postanowiłem wypolerować Bunie. W niedziele korzystając z wolnego dnia postanowiłem pocpykać jakichś ładnych fotek. Na ostatniej sesji z kolegą tak paździerzowato wyszła. Może dlatego że jeszcze miała na sobie zimowy syf. W miedzy czasie udało mi się też skompletowaź spryskiwacze bo brakowało mi dysz. Kupiłem tez słupki tylne z Jupiterkami. W starych ktoś zamontował na środku czujki od alarmu ;I poza tym z jednego zaczynał odchodzić materiał.
![]()
ładna jest i szkoda jej by trafiła w jakieś ręce kiepskie
...And on the 7th day God created the... 7er...