tak to czytając to ponizej 20tyś. nie ma co kupować e32 a myśląc o e38 to można marzyć jeżdżąc na co dzień ciekawe ile wytrzymają
tak to czytając to ponizej 20tyś. nie ma co kupować e32 a myśląc o e38 to można marzyć jeżdżąc na co dzień ciekawe ile wytrzymają
Ostatnio edytowane przez kal!ber ; 04-12-2011 o 00:00
http://7er.pl/showthread.php/18445-Skrzynia-5HP30-zamiast-5HP24-jak-po%C5%82%C4%85czy%C4%87
Coraz większy ten zbieg okoliczności..
Właśnie dla tego się droczę, że to aż tak oczywiste kto jest właścicielem. Gdyby ktoś chciał kupić to zapraszam ;)
trzeba założyć biuro detektywistyczne 7er widzę :)
Samochodu może bym nie kupił ale z czysta to bym przyjechał za ten opis ;)
Jak uda ci sie go sprzedać to na pewno mój kolega cie poprosi zebyś mu wystawił jego xD
Tylko jak masz być szczery to musisz dopisać "kilka" szczegółów:)
Jade wolno ale ciagle przed toba:)
Prawda jest taka, że i tak w tej cenie lepszy egzemplarz po lifcie z gazem i takim wyposażeniem ciężko kupić. Każdego coś boli mniej lub bardziej, ja przynajmniej o tym mówię na dzień dobry. Nie chce kogoś naciągać na paliwo tracić swój i jego czas na tłumaczenie i długie rozmowy przez tel na temat auta. Szanujmy się. Cena nie jest super okazyjna ale nie jest też kosmiczna - taka w sam raz, do 4k ktoś powinien się zmieścić z naprawami. Ciągle tylko do mnie dzwonią jakieś ruskie albo ukraińcy o to auto, robi się to denerwujące i podejrzane. Co do pisania ogłoszeń - nie ma problemu ale moja twórczość wymaga kilku srebrników ;)
Termostat już działa - haha. Muszę zmienić w ogłoszeniu. Od razu wart kupienia.
bo dobra cena to ukraincy dzwonią tak samo że rocznik kiedyś busa sprzedawałem to tak miałem przynajmniej nie narzekali z ceną jak polacy na miejscu :P