Ludzie i tak się oszukują kiedy chcą kupić 7er za takie pieniądze kiedy sprzedający im wciska kity, że auto jest w bardzo dobrym stanie
Ludzie i tak się oszukują kiedy chcą kupić 7er za takie pieniądze kiedy sprzedający im wciska kity, że auto jest w bardzo dobrym stanie
Przecież powinno się mówić prawdę a nie wciskać kit.
Znam właściciela - to jego auto to straszny złom.
Nadaje się jedynie do filmu z 007 w roli głównej. Ale nie do uciekania przed mafią ale jako obiekt, do którego można strzelać, wysadzić w powietrze, spalić, lub zjedzie z drogi i spadnie w przepaść. Ewentualnie na dawca wyposażenia - jeśli żadna powyższa opcja nie wchodzi w grę to zepchnąć z molo w Sopocie.
nowy sacz po lifcie bez termostatu 99 rok 4.0 opis sie zgadza i jeszcze imie takie samo :-)
codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P
Biedne e38 wymagające reanimacji, opis super bo większość ludzi napisałaby tylko że uszkodzona skrzynia :) Lepiej kupić taką, niż "igłę" za 17tyś i potem się rozczarować.
Szczurek, to tylko przypadek.
pisze z telefonu i nie wiem jak kopiowac linki. nie wmówisz mi ze to bmw z ogloszenia ma takie same mankamenty jak twoje. w dziale kupie jest lista rzeczy ktore bys chcial miec. jakos wszystko to jest opisane w twoim ogloszeniu. a zapomnialem dodac jedna rzecz sie nie zgadza . w ogloszeniu pisze ze nie ma termostatu a w twoim jest używany popsuty
codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P
Nawet linka do holowania gratis ;D
No widzisz i wszystko jasne - termostat wyraźnie wskazuje na to, że to nie ja.
Ale chyba chodzi o to, że ktoś ma dystans do siebie i do tego co posiada, wiedząc, że i tak na tym raczej straci (dosłownie) niż zyska - nie chcąc komuś wcisnąć używanego kondona - a nie o to kto jest właścicielem tego sprzętu. Jak chcesz go poznać, to zadzwoń, umów się, weź kierowcę i liter wódki - wtedy można być weselej.
Ostatnio edytowane przez Bezi ; 04-12-2011 o 16:48 Powód: Niepotrzebne uwagi o innych użytkownikach Forum :)
To teraz już wiem dlaczego wcześniej była do sprzedania (gdzieś na początku roku) bo skrzynia padała, ale wtedy była przedstawiana jako super zadbana i jedyna w swoim rodzaju. Pojawiła się parę razy na allegro i znikła