Na 5er.pl duzo ludzi to robilo i nikt o zadnym problemie z wezem nie pisal. Pozatym mysle, ze to mniejszy problem niz rzezbic z wkladaniem termostatu od M60 ;)
Krzys jak sytuacja?
Na 5er.pl duzo ludzi to robilo i nikt o zadnym problemie z wezem nie pisal. Pozatym mysle, ze to mniejszy problem niz rzezbic z wkladaniem termostatu od M60 ;)
Krzys jak sytuacja?
To z tym termostatem od E31 już testowali? Czy czekacie na mnie? Nie mogłem się do dzwonić do sklepu. Jutro będę próbował. Chyba dawno nikt nie zamawiał.
Teraz walczę z motocyklem "PRIORYTET letni" nie wyhamowałem na rondzie z 300 km i przejechałem skrutem-rozwaliłem felgi,oponę. I sobie narobiłem roboty./![]()
Miałeś wypadek komunikacyjny pomogę uzyskać odszkodowanie 608730700 EuCO
Krzys no kilka osob pisalo, ze wlozylo i temp 95 maks 97 a przy butowaniu okolo 92-93 wiec idealnie :)
Boss, z ciekawosci spytalem na 5er.pl jak sytuacja ze szybkozlaczkami :) a moze Ty mowisz o E38? Bo ja mam E39 :) a zagladam tutaj czesto bo mamy te same silniki wiec duzo wiedzy stad zaczerpnac mozna, zreszta mialem E32 jeszcze niedawno :)
P.S. Krzys: http://bmw5er.pl/viewtopic.php?t=284...er=asc&start=0
to ten temat z 5er.pl, tam zalozyciel tematu wkladam na 100%, Weeb i ktos jeszcze :) poczytaj.
E39 ma to samo- od 9/98r weze sa na szybkozlaczki, tylko jesli masz starsze auto (silnik bez vanos) to pojdzie bez wiekszego problemu.
To ze cos komus przypasowalo nie oznacza ze w kazdym aucie tak ma byc- to ze coniektorzy fantasci np. na allegro wypisuja ze skrzynia 5HP19 do 540 pasuje lub inne podobne herezje wcale nie oznacza ze tak jest.
Ostatnio edytowane przez BOSS ; 30-06-2012 o 20:13
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
Aha.. Mam nadzieje, ze jakos to da rade zrobic. Krzys, a jak u Ciebie sytuacja?
Mieli dzwonić jak będą mieli w sklepie. W poniedziałek jeszcze nie. Miało być na dziś- nie dzwonili.Czekają na przesyłkę z RFN
![]()
Kurcze to dlugo juz czekasz, ja zamawiam do 10 rano i o 14 mam juz kazda czesc :D
A ktory rok auta masz?
03-98
Mówili, że zazwyczaj max 4 dni jak z RFN idzie. A normalnie jak piszesz
Po 10 zadzwonię.![]()
Hmm czyli masz silnik bez Vanosa, jesli dobrze kojarze? Przynajmniej tak powinno byc w E39, w E38 prawdopodobnie rowniez. Czyli jesli u Ciebie bedzie P&P to u mnie niekoniecznie bo nie znam nikogo, ktory ma na Vanosie i robil taka podmianke. Czekam na info :)