Trzymam kciuki :)
Trzymam kciuki :)
Gra muzyka
No i po Spocie :)
Dokumentacja
Miejsce spotkania
W drodze do miejsca docelowego
Już na miejscu,przygotowania do grila :)
No i grill się pali :) od lewej Andrzej,Emil i Renata (żona Andrzeja)
Kiełbaski już gotowe
Przegląd techniczny :D Ja i Andrzej
Na dzikiej przystani
czekając na prom ;D
trochę się spóźnił,ale jest :)
Renata sprawdzała czy wiatr jest silny ;D
okazało się że za silny
więc uciekamy stąd
Dziękuje za spotkanie,miło było poznać sąsiadów.
Po nowym roku zorganizuję następnego spocika :) po Świętach powinno przyjechać więcej osób bo pozjeżdżają z Polski :)
ps.niestety zabrakło mojej dziewczyny ponieważ musiała jechać na jakiś Casting
Pozdrawiam i do następnego.
Ostatnio edytowane przez Marynarz ; 08-12-2011 o 09:12
Wzajemnie,miło spędzony czas w towarzystwie norweskich wikingów,mam nadzieję,że następny raz nastąpi niedługo i przjedziesz swoją,a kolega kupi coś znanej niemieckiej marki.
P.S :Na ostatnim zdjęciu jak mistrz kierownicy,tylko nie wiem czy gonisz czy uciekasz?Z przyjemnością poznam Twoją dziewczynę,ciekawe czy ona będzie podobnego zdania? he he he
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać" (Cyceron)
No chłopaki fajny spocik , brawo ;) Gril ,plener super ;) Marynarz a ten jachcik to Twój ?? :D
Nanosekunda: czas jaki upływa między zmianą światła na zielone, a wściekłym zatrąbieniem na ciebie przez kierowcę z tyłu.
Dorka mam większy :D
Ja pracowałem dzisiaj do 14.00...szkoda,na następny spot przyjadę napewno.fajnie byłoby Was poznać.Pozdrawiam.
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
Wiedziałam ,że sie tajniaczyłeś :D Przyznaję ,że miejsce spocika naprawdę piękne ;) Na lato super miejsce :D
Nanosekunda: czas jaki upływa między zmianą światła na zielone, a wściekłym zatrąbieniem na ciebie przez kierowcę z tyłu.
Mi również się podoba,jak zrobi się już ciepło to na pewno zorganizuję się jakiś spocik cało dniowy i krajobrazy będą jeszcze ładniejsze :) a jest ich tu dużo,oby do lata
Gratulacje udanego spota .Pozdrawiam.
Będziesz Miał W_ _ _ _ _ _ e