a ten termin to juz na sztywno macie ? Ja tez chetny na spot jestem . Ale lece do Francji na weekend . podajcie jakies miejsce gdzie sie spotkacie
Patrząc na mapę,w grę wchodzą dwa miejsca:Strömstad po szwedzkiej stronie albo Halden po norweskiej,byłem kiedyś w Norwegii i wracając trafiliśmy na bardzo fajne miejsce z wodospadem na samej granicy i prawdopodobnie przy 118,ale nie jestem teraz pewien.To czekam na dalsze propozycje,a co do godziny,to myślę,że tak bardziej rano by pasowało żeby mieć trochę czasu pogadać i pojechać po naradzie w jakieś miejsce docelowe.
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać" (Cyceron)
Ja niestety pracuję w niedzielę 4go...
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
Ja mogę i w sobotę i w niedzielę.
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać" (Cyceron)
Jak dla mnie to troche za wielki dystans 600 km . Z dzieckiem za daleko do jechania . Chyba ze na weekend . Oslo fajnie bylo by zobaczyc . Ale to juz musial bym sie konkretnie przygotowac a juz zaraz swieta . Nie wiem czy w tym roku dla mnie to wypali . W kazdym razie jestem bardzo chetny .
no właśnie,trochę za szybko:(tak jak pisałem prędzej musiałbym ogarnąć jakiś urlop,tym bardziej że w soboty pracuję:(
Nie koniecznie musi być to w tą sobotę/niedzielę,może to być również za tydzień :)
Ech! kiedyś chciałem tam się karnąć w wakacje... http://www.outdoor.org.pl/index.php/...ala-w-norwegii. Byliście tam jeśli tak to jakie wrażenia ? NIestety ceny zaporowe,i z lpg podobno duży problem.
Ostatnio edytowane przez Thomsen1 ; 01-12-2011 o 13:41
Będziesz Miał W_ _ _ _ _ _ e