Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: NOWY

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E32 & E34 V8
    Cytat Zamieszczone przez Zdzira 850I Zobacz posta
    dziwne w ogłoszeniu jest inny kolor e-32 e-34 rarytas bez znaczka jakich mało :)

auta są zadbane ale coś mi tu śmierdzi sprzedażą nie wiem czemu może się mylę
    Jaki inny kolor, co ty bredzisz? VIN przeczytaj dokładnie w ogłoszeniu.

Ja właśnie dlatego zalogowałem się na tym forum, żeby takie xxxxxxxxx posty prostować i naprawiać. Naogląda się jeden z drugi na internecie zdjęc i wygłasza ody do radości.....Powtarzam po raz enty na ...w VIN jest podane Sonderlackierung---0490 Brillantrot...ogarniasz już kolego?
    A odnośnie E34 to po prostu zdjęcie pochodzi z okresu gdy kupiłem schnitzery i zechciałem sie nimi pochwalić a w miedzyczasie zmieniłem stary znaczek na NOWY, bo chciałem mieć NOWY ŁADNY znaczek........Widać to błąd i kolejny przyczynek do wysnuwania spiskowych teorii dziejów......

Bardzo przepraszam, że mam zadbane Be emki i jedną z nich zamierzam sprzedać. Zajrzyj jeden z drugim na ten temat odnośnie mojej V8 e34 na forum BMW-SPORT.PL a zaraz będziesz mnie przepraszał:

http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=78476

Cytat Zamieszczone przez e32maciek Zobacz posta
    pewnie się nie mylisz - bankowa propagadna tak jak na innych forach ...
    Jaka propaganda?
    Dla mnie to żaden wyznacznik czy auto jest na forum lub też nie, w momencie gdy je chce kupić. Zreszta...ktoś kto będzie sie sugerował dwiema stronami wpisów na forum podczas zakupu auta...jest wg. mnie idiot.ą . Przepraszam, że tak ostro napisałem ale kto przy zdrowych zmysłach uznałby tak krótką obecność auta na forum za jakiś tam punkt zaczepienia przy zakupie?

Auto kupiłem sobie, wstawiajac je na forum bmw-syndykat.pl oraz bmw-sport.pl nie miałem zamiaru go sprzedawać. A że się pewne sprawy osobiste potoczyły tak a nie inaczej to sprzedaje. Mam usunąć tematy na forach to wtedy bedzie cacy i brak propagandy? Co ja namawiam w temacie do zakupu? Zachwalam auto?
    Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 28-11-2011 o 17:39 Powód: Pohamuj nieco słownictwo!

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i , G11 750i ; MB 560 SEC 88'
    Siemka ;)!!

Nie wiem skąd te wywody że kolega sprzedaje E34... Co do e32 to jest bardzo rzadko spotykana w takim kolorze i jednym może się podobać a drugim nie.

Co do stanu auta to po zdjęciach widać że jest dopieszczona i warta tych pieniędzy bo specyfikacja auta jest bardzo niecodzienna

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    W I T A M :D

użytkownika auta, przez które połowa forum dogaduje Kaczemu a on się odgryza jak może - taka forumowa wojenka nr ileś tam

Auta oba mi się podobają nawet bardzo - widac że lubisz o nie dbać i bardzo dobrze oby więcej takich ludzi było

pozodzenia iszerokości
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Panowie, koniec dyskusji na temat tego czy Plotek sprzedaje, co sprzedaje, kiedy sprzedaje i dlaczego sprzedaje. Koniec również obrażania siebie nawzajem i wysnuwania różnych teorii. Każdy jest panem swojego losu i może kupować, sprzedawać i pokazywać gdzie i kiedy chce o ile nie łamie przy tym regulaminu forum.

Każdy następny post OFF TOPIC odpowiednio nagrodzę!

wstrząśnięty nie zmieszany Awatar WojtekD
    BMW
    e38 728 iA
    Blog
    11
    Plotek - nie przejmuj się. Wpadaj na spoty i na 100% szczena nie jednemu opadnie :)

Tak czy inaczej też proszę wszystkich o najwyższy poziom kultury osobistej !!!
    Gra muzyka

Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    Siemka kolego plotek masz ładną E32 podoba mi się i zamierzam tak polakierować swoją. Ale do tego momentu jeszcze troche minie i ciekawi mnie czy ten kolor aż tak bardzo mi się podoba że za pół roku ten zamiar zostanie i jednak przemaluje bo w między czasie przychodzą mi inne pomysły np kawowy brąz metalic ciemny lecz nie czarny bo czarny to nieco oklepany jeśli przemalowywać a gdy się świeci super wygląda :D
    Adasio akurat o to że podoba mi sie ten kolor akurat nikt mi nie dogaduje a ja się nie odgryzam przynajmniej nie zauważyłem :P
    Być może jest temat który może dotykać mój gust jako niepoprawny jednak nic się nie dzieje :P

A tak pozatym ciekawi mnie dlaczego nie ma listewki wewnęcznej na tylnych lewych drzwiach

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E32 & E34 V8
    Cytat Zamieszczone przez ManiacDrifting Zobacz posta

A tak pozatym ciekawi mnie dlaczego nie ma listewki wewnęcznej na tylnych lewych drzwiach
    Listwa jest...Na zdjęciu jej nie ma bo została w tamtym czasie przeze mnie zdemontowana.. Roleta szyby spadła z prowadnicy i trzeba ją było założyć.

Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    mhm :) jednak ceniąc to auto 15k warto dbać o detale i warto było zrobić fotkę z założoną listwą i roletką jeśli chcesz naprawdę sprzedać auto to mogleś się postarać :P
    Chyba że jak niektórzy wystawiłeś auto żeby zobaczyć jakie będzie zainteresowanie pokazać jakie masz auto i że jest dobre i tyle je cenisz.
    Przykładem takiego zachowania mogę być też ja kiedy to wystawiłęm longa lub kafarek ze swoją 750 :)
    Ale nie wiem czemu tak jest wystawiasz auto po czym za 10 min żałujesz bo wydaje ci się że i tak byś nie sprzedał choć z drugiej strony szkoda usówać bo wydałeś na ogłoszenie hehe ja tak czułem.

Zaawansowany Użytkownik Awatar Picollo
    BMW
    e38 2.8i 2000r
    siemka fajna kolekcja

Najważniejsze jet aby mieć 100% frajdy, frajdy z jazdy jaką daje BMW 7 Piotr Laskowski:p

Zaawansowany Użytkownik Awatar Adamo
    BMW
    e65 745i
    ładnie ładnie;)

Uprawnienia umieszczania postów