Jaki inny kolor, co ty bredzisz? VIN przeczytaj dokładnie w ogłoszeniu.
Ja właśnie dlatego zalogowałem się na tym forum, żeby takie xxxxxxxxx posty prostować i naprawiać. Naogląda się jeden z drugi na internecie zdjęc i wygłasza ody do radości.....Powtarzam po raz enty na ...w VIN jest podane Sonderlackierung---0490 Brillantrot...ogarniasz już kolego?
A odnośnie E34 to po prostu zdjęcie pochodzi z okresu gdy kupiłem schnitzery i zechciałem sie nimi pochwalić a w miedzyczasie zmieniłem stary znaczek na NOWY, bo chciałem mieć NOWY ŁADNY znaczek........Widać to błąd i kolejny przyczynek do wysnuwania spiskowych teorii dziejów......
Bardzo przepraszam, że mam zadbane Be emki i jedną z nich zamierzam sprzedać. Zajrzyj jeden z drugim na ten temat odnośnie mojej V8 e34 na forum BMW-SPORT.PL a zaraz będziesz mnie przepraszał:
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=78476
Jaka propaganda?
Dla mnie to żaden wyznacznik czy auto jest na forum lub też nie, w momencie gdy je chce kupić. Zreszta...ktoś kto będzie sie sugerował dwiema stronami wpisów na forum podczas zakupu auta...jest wg. mnie idiot.ą . Przepraszam, że tak ostro napisałem ale kto przy zdrowych zmysłach uznałby tak krótką obecność auta na forum za jakiś tam punkt zaczepienia przy zakupie?
Auto kupiłem sobie, wstawiajac je na forum bmw-syndykat.pl oraz bmw-sport.pl nie miałem zamiaru go sprzedawać. A że się pewne sprawy osobiste potoczyły tak a nie inaczej to sprzedaje. Mam usunąć tematy na forach to wtedy bedzie cacy i brak propagandy? Co ja namawiam w temacie do zakupu? Zachwalam auto?

Odpowiedz z cytatem