Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: Witam!

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Początkujący Użytkownik Awatar scr
    BMW
    735i AT 1990
    To moja ukochana...E32, mam nadzieję, że sie spodoba forumowiczom:) Dziękuję za poradę tuczi'emu77...lepiej się nie dało opisać wstawiania fotek:) Mam nadzieję, że następne fotki będą już ze zlotu wraz z moimi 2 kobietkami- żoną i córcią, które są zakochane w Beci:)

Ostatnio edytowane przez scr ; 28-11-2011 o 20:57

Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    Cytat Zamieszczone przez scr Zobacz posta
    Mam nadzieję, że następne fotki będą już ze zlotu wraz z moimi 2 kobietkami- żoną i córcią, które są zakochane w Beci
    I wcale się nie dziwie bo na fotkach prezentuje się bardzo ładnie mam nadzieje że z bliska jest również tak samo dobrze.
    A masz tam gaz?

Początkujący Użytkownik Awatar scr
    BMW
    735i AT 1990
    Niestety kryzys zmusił mnie jakieś 2 tygodnie temu do założenia gazu, którego generalnie od zawsze byłem przeciwnikiem,ale ekonomia i cyfry nie kłamią...jak tylko będę mógł to postaram się wyłączać LPG...żeby Becia na 98 pośmigała:) Starałem się jej mimo zagazowania dogodzić i dostała pełną sekwencję BRC P&D i jak na razie jest spoko. Polecam Wam tą instalkę, przynajmniej u mnie jak na razie się sprawdza. W mojej firmie montujemy też BRC do fabrycznie nowych furek i ludziska sobie chwalą.
    Ostatnio edytowane przez scr ; 28-11-2011 o 21:17

Uprawnienia umieszczania postów