Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 60

Wątek: [pozostale] VT-Virtual Tuning

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Czarna to tylko do białego auta względnie do czarnego shadow i nigdzie więcej bym tego nie pchał jak ktoś chce aby wyglądało dobrze

PS. Czarek, przemaluj swoje auto na biało i daj mu czarne szyby zobaczysz jaki będzie xxxx ;)

aha progi itd też daj na biało!
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Cytat Zamieszczone przez coboss
    PS. Czarek, przemaluj swoje auto na biało i daj mu czarne szyby zobaczysz jaki będzie xxxx ;)
    Nie nie, jest duzo bardziej srebrno w Mojej babci ;) fotki niebawem :D
    Cеребряный бумер

20'' inch ALPINA Wheels

Moje Przywitaj sie ;D http://7er.pl/showthread.php/2460-e3...ighlight=Witam

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    e38 735 v8 98'
    Cytat Zamieszczone przez Damias
    Jak zrobisz felge na czarno to srebrne auto będzie wyglądało jak na stalówkach :/ Z resztą ogólnie czarne felgi tylko w kilku przypadkach wyglądają nienajgorzej, a poza tym w czarnym kolorze felgi "giną" :)
    Ja bym powiedział, że w kilku nielicznych przypadkach wyglądają świetnie - ale auto wtedy musi być naprawdę dopracowane. ALE jeśli czarna felga to musi być duża - przy seryjnym srebrnym aucie jak napisał Damias w dodatku 16" wyglądało by to jak stalówki - zamiast niszczyć felgi to możesz kupić za grosze stalówki i przymierzyć - efekt ten sam

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    730d
    Mam stalówki, ale nieprzypadkowo na nich nie jeźdzę :P Właśnie efektu stalówek sie obawiałem. Widzę, że 8:0 dla pozostawienia takim jakim jest/zrobienia innej modyfikacji. Przegłosowano, ale jeśli ktoś to potrafi zrobić taką wizualizację, to mimo wszystko bylbym bardzo ciekaw. Niemniej, wykonanie tego na żywo na 99% odpada. Dziękuję za odpowiedzi ;)

Vip Vip Awatar Marecki7er
    BMW
    e32 740iA M62B44
    A czy zrobiłby ktoś VT jakby wyglądała e32 z lusterkami od e38? Mój znajomy zastanawia się czy nie zrobić czegoś takiego u siebie żeby mieć el. składane.. sam jestem ciekaw jakby to wyglądało, bo w sumie w e34 lusterka po fl dobrze wyglądają.

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Cytat Zamieszczone przez -czarek-
    Nie nie, jest duzo bardziej srebrno w Mojej babci ;) fotki niebawem :D
    Nie wiem czy dobrze Cię rozumiem :)
    Mi chodziło abyś w programie przemalował auto na biało bo chętnie bym zobaczył białą E38 z czarnymi szybami i czarnymi felgami.. prawie jak Hammann ;D
    W tym programie jak ktoś potrafi, to robi takie czary mary w 5 minut, wiem bo kumpel mi go kiedyś prezentował i szybkość zabawy w nim mnie zszokowała.

W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Super Moderator Awatar olejus
    BMW
    BIEMDABLJU SEVEN FOUR FIVE

Pić trzeba ! Jeść można !

Na tej drugiej fotce kolor felg kompletnie nie pasuje :/
    [URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]

Vip Vip Awatar Wiktor
    BMW
    EVO VIII
    Czarna to tylko do białego auta względnie do czarnego shadow i nigdzie więcej bym tego nie pchał jak ktoś chce aby wyglądało dobrze
    A zrobi mi ktoś PS felg na czarno? :D i jeszcze np. szybki do tego czarne? ;)

Pozdrawiam
    Wiktor
    Używajcie polskich znaków - jest różnica czy robisz komuś łaskę czy laske.

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Cytat Zamieszczone przez Wiktor
    A zrobi mi ktoś PS felg na czarno? :D i jeszcze np. szybki do tego czarne? ;)
    I jeszcze umyje auto ;D to tak żartem a czarna fela to słoneczka bo te mogą nie wyjść dobrze.

Olejus mega fotki nie powiem :) zapodaj do auta tą felgę tak aby wyglądała jak 19"

A jak byś miał wenę twórczą i dał auto w kolor zielony jak moja bunia (bo myślę namiętnie o tej feldze) to byłbym bardzo wdzięczny. Kolor Butelkowa zieleń, oxfordgreen II

Uprawnienia umieszczania postów