Pokaż wyniki od 1 do 10 z 121

Wątek: Auto pod KaczegoDJ

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Doświadczony Użytkownik
    BMW
    730 V8 E32 ; E38 2.8 ; X2 X-drive 18d
    Oglądał ktoś z was dokładniej to autko? Chcemy z kumplem pojechać ją oblookać, ale nie wiemy czy warto?
    Właściciel mówi trochę nie jasno. Tego nie wie, tamtego nie wie, auto jest kolegi, który nie ma kasy na utrzymanie i oddał go jemu... Mam wrażenie, że nie chce powiedzieć wszystkiego o samochodzie. Widziałem autko na BMW Sport i wynika z tego, że było w świetnym stanie, ale może teraz już nie jest...

Zaawansowany Użytkownik Awatar jimbo22
    BMW
    E38 740 1996
    Blog
    21
    Cytat Zamieszczone przez Słowik Zobacz posta
    Oglądał ktoś z was dokładniej to autko? Chcemy z kumplem pojechać ją oblookać, ale nie wiemy czy warto?
    Właściciel mówi trochę nie jasno. Tego nie wie, tamtego nie wie, auto jest kolegi, który nie ma kasy na utrzymanie i oddał go jemu... Mam wrażenie, że nie chce powiedzieć wszystkiego o samochodzie. Widziałem autko na BMW Sport i wynika z tego, że było w świetnym stanie, ale może teraz już nie jest...
    cos nie halo.

z backgroundu: auto bylo 2-3 miesiace temu wystawione w białym stoku. dobrze znalazles na bmw-sport wątek.
    wtedy AFAIK było w "dobrym" stanie, aczkolwiek lakier świeżo po polerowaniu był, do tego sporo odprysków itp. ponoć ma wszędzie ponad 150mikrmetrów grubości + ponoć nagrzewnica była do roboty, bo szyba przednia się natłuszczała ;)

do tego momentu historia się klei i nie wierzę, że przez ten miesiąc stan się radykalanie zmienił... ale to co piszesz: poprzedni właściciel pisze że sprzedane, potem auto znika na miesiąc, wraca za 3,500 PLN więcej, a ktos kto to świeżo co kupił nie ma kasy? sprzedaje przez znajomego? wygląda jak typowa wymówka sprzedajacego, ale pewności nigdy nie ma.

Uprawnienia umieszczania postów