-
Początkujący Użytkownik
dziwna sprawa, tego auta, zaden konkretny kupiec nawet nie ogladal. A ze listwy progowe puszczaja.. trudno nic nie poradze, wiek robi swoje.
-
Zaawansowany Użytkownik
ładna ta twoja 7ka, i 5ka również :-)
-
Początkujący Użytkownik
-
Zaawansowany Użytkownik
czyli 2 naklejki, fake emblemacik, inne koła + efekciarskie fotki i +4 kPLN do ceny.
-
Doświadczony Użytkownik
fuuj robić z najsłabszej wersji 730 alpina look a potem koledzy z golfów 1,9tdi opowiadaja, że alpine wydymali
-
Vip
Vip
Najsłabsza to nie jest ;)
-
Vip
Vip
ale typek skasztanił to auto,a taka ładna była ;/
-
Vip
Vip
Ta a potem ogląda się aukcje i ludzie sprzedają styling 32 myśląc że to Alpina..
Fakt auto było o wiele ładniejsze w stanie poprzednim (fabrycznym). Wątpię żeby ktoś dopłacał 4tyś za naklejkę i zwykłe felgi.
-
Vip
Vip
Hej, bardzo ładnie wygląda ta e32 w tym kolorze. Chętnie bym ją przygarnął, ale dwa e32 to jednak za dużo, a mocno się na tym zastanawiałem parę miesięcy temu. Podobała mi się zarówno w serii jak i teraz. Uważam, że auto jest warte tych pieniędzy, jeżeli jest historia serwisowa i blacharka bez zarzutu. Zupełnie nie rozumiem dlaczego tak wieszacie psy na tym aucie.
-
Zaawansowany Użytkownik
Fakt wyglądać wygląda ładnie z zewnątrz i wewnątrz na wszystkich zdjęciach jakie były pokazywane.
Ale zastanawia mnie to czemu tak szybko wróciła na alledrogo:)
Uprawnienia umieszczania postów