Mi brakuje longa i silnika 3.5 lub 4.0 i tyle no i jak wspomniałeś fajnego kółka blacharsko widać będzie dobra napewno.
Ale wydaje mi się że lakiernik w tym pomagał bo czemu by ktoś listwy malował w kolor?
Mi brakuje longa i silnika 3.5 lub 4.0 i tyle no i jak wspomniałeś fajnego kółka blacharsko widać będzie dobra napewno.
Ale wydaje mi się że lakiernik w tym pomagał bo czemu by ktoś listwy malował w kolor?
O gustach sie nie dyskutuje ale jak dla mnie kolor całkowicie nie pasujacy do 7er a poza tym jak widzę te pomalowane chromy,które...notabene,powinny być raczej czarne bo to chyba shadowline jest,albo podróbka shadow...to od razu zajezdża mi cepelią.Generalnie nie dał bym za nią 8 tysiaków a co dopiero 15 tysięcy.Własciwie to nic bym za nia nie dał bo nawet nie chciało by mi sie oglądać tego auta...porażka totalna i zastanawiam sie ManiacDrifting co Ci sie w niej podoba,chyba faktycznie tylko te fotele bo jeśli chodzi o stan blacharki to malowana przedwczoraj:D i nie wiadomo co będzie po zimie.Pozdrawiam.
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
SIEMA... TO CZERWONE E32 NALEZY DO MNIE :)
hej chłopaku, ostygnij z tymi wywodami na temat momentu w, którym to auto było niby lakierowane...To po pierwsze. Po drugie...ten egzemplarz e32 to SONDER LACK, czyli indyvidual, wiec odnies sie do tego w swych osadach odosnie prawidlowo/nie prawidlowo polakierowanyc listew przy zderzakach. Po TRZECIE. Nie wiem czy ogarniasz pojecie CAR DETAILING i całą otoczkę związaną z tym tematem, ale właśnie dzieki temu ta czerwona e32 wyglada tak jak wyglada, nie zaś jak gros kibli, w których lakier jest tak wypłowiały, że można sobie nim piłować pazury u rąk. Rozwiałem twoje wątpliwości? Jeśli tak to ciesze sie bardzo!
P.S. Swoją drogą, skoroś taki wyczulony na lakier i masz rentgen w oczach bo po zdjeciach jestes w stanie okreslic czy auto bylo lakierowanie przedwczoraj lub tez nie....to chetnie podrzuce cie pare aukcji z roznymi bawarkami, ktore mam na oku, pomożesz wybrać tą z ORI lakierem, OK?
Ehhh, znawcy...
Shadow-Line rzeczywiście jest dokładany, ale wywnioskować to można tylko i wyłącznie po VIN i po wewnętrznych "listewkach" szyb. Reszta jest jak najbardziej prawidłowo skompletowana i pomalowana, więc patrzcie się i uczcie zamiast pisać farmazony!
Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 26-11-2011 o 15:42
ona blacharsko kolego artur jest naprawde super zdrowe drzwi progi itp.
Nie wiem jak u ciebie ale u nas w polsce ciężko o taką jedynie z tego co wiem a sprzedawca nie pokazał to tylne prawe drzwi jak i kawałek karoseri są otarte i wgniecione choćby ztego względu nikt nie da 15k za sam kolor mało popularny kolor nikt tego nie da bo i tak większości się nie podoba.
A tak pozatym to ładna zdrowa bemeczka :)
Nietuzinkowa e32, bardzo ładnie się prezentuje. Z zewnątrz nic nie trzeba dodawać bo i tak rzuca się w oczy :)
Galeria tej E32 jest na bmw-sport. Ogólnie autko b. zadbane i przykuwa oko ;) Kolor jak dla mnie ok rzadko spotykany...
Ostatnio edytowane przez Bezi ; 26-11-2011 o 19:03 Powód: Ortografia :)
Niestety nie...przy shadow listwy na zderzakach powinny byc jak w kazdym shadow czyli czarne...jesli nie shadow to listwy powinny być w chromie a nie pomalowane w kolor auta.Powinno być tak jak np w tym przypadku http://www.finn.no/finn/car/used/obj...nkode=31638414
Ostatnio edytowane przez arturo193 ; 26-11-2011 o 21:27
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
Czegoś tu nie rozumiem arturo193. Wydaje mi sie że jesteś w błędzie gdyż przy shadow listwy są właśnie w kolorze nadwozia i to jest fakt. No chyba że źle Cię zrozumiałem?