Strona 12 z 13 PierwszyPierwszy ... 210111213 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 121

Wątek: Auto pod KaczegoDJ

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Faktycznie czepianie się pomalowanych elementów to bezsens...

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

Zaawansowany Użytkownik Awatar Kafarek
    BMW
    E32 750i
    Blog
    2
    Bumerang :D

http://allegro.pl/bmw-7-e32-look-alp...634493292.html

Cena bez zmian, fotki chyba do tej pory nieujawniane, ale z pakietu "poprzednia sesja".

Poza tym widziałem chyba ją jakiś czas temu w TVN 24 :D Reportaż było o gradobiciu "przepiórczymi jajami". No i leciało sobie wideo w tle z autami i m.in. czerwoną E32 na tych felgach i ze złotymi paskami alpiny po bokach, która przyjmuje na siebie bombardowanie gradem sporej wielkości... Ciekawe czy to te samo auto ;)

-----> www.e32.750i.pl <-----

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i , G11 750i ; MB 560 SEC 88'
    No coś Ty,przecież w PL jest takich na pęczki ;)!!

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    740iA e-32
    Blog
    1
    auto za 15k i nie ma koles na zaślepke do silnika za 5zł to się nazywa nabijac kogos w butelkę auto może i ładne na zdjęciach ale ciekawe jak mechanicznie

Vip Vip Awatar ttrol
    BMW
    e32 750 II 88/W124 250D V 93
    Mi się auto bardzo podoba, ta czerwień z palety BMW jest świetna. Zresztą pisałem o tym wcześniej, tylko, żeby felgi były od e32.
    pozdrawiam Bartek

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    730 V8 E32 ; E38 2.8 ; X2 X-drive 18d
    Cytat Zamieszczone przez Kafarek Zobacz posta
    Bumerang :D

http://allegro.pl/bmw-7-e32-look-alp...634493292.html

Cena bez zmian, fotki chyba do tej pory nieujawniane, ale z pakietu "poprzednia sesja".

Poza tym widziałem chyba ją jakiś czas temu w TVN 24 :D Reportaż było o gradobiciu "przepiórczymi jajami". No i leciało sobie wideo w tle z autami i m.in. czerwoną E32 na tych felgach i ze złotymi paskami alpiny po bokach, która przyjmuje na siebie bombardowanie gradem sporej wielkości... Ciekawe czy to te samo auto ;)
    Jaka cena bez zmian? Jakiś miesiąc temu wystawiał ją już za 13.5 k czy 14 k, a teraz za prawie 16. Myślę, że chciał trochę przeczekać, aż wszyscy trochę zapomną o tym aucie bo stała się już znana i było dużo komentarzy na jej temat. Trzeba przyznać, że foty robią wrażenie.

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    740iA e-32
    Blog
    1
    ta foty porażają ciekawe tylko jak to jeździ i jak wygląda na żywo bo porfesjonalny fotograf to nawet z gówna zrobi piękne gówno :D

Zaawansowany Użytkownik Awatar Guner
    BMW
    Audi A8 d3, 2003; BMW X5 3,0D 13'
    Mój kumpel robi brzydkim dziewczynom piękności foty , nawet im 'cerę' poprawia....innych zdjęć brzydule nie chcą, jak to mówią prawda czasu i prawda ekranu....

Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    Wypowiadałem się w temacie kilka razy już chyba w końcu temat dedykowany ;) Dodam teraz jeszcze coś. Szukałem kiedyś na mobile.de E32 w takim kolorku trafiło się kilka Jedna nawet z bardzo małym przebiegiem pozostałe z bardzo dobrym wyposażeniem ceny nie przekraczały 2.5 tyś euro. Nasuwać się może pytanie po co to pisałem a no po to że cena jak na pl jest właśnie dość duża bo w moim mniemaniu w Niemczech były fajniejsze od tej i za cene jak na tamten rynek dobrą.
    Ten egzemplarz Wygląda ładnie z ceną bym się nie kłucił gdyby to było 740. Alpajna na silniku wygląda conajmniej mocno dziwnie pod spodem Wielkie BMW aplina pasuje tam jak ku*(kobiecie lekkich obyczajów) Majtki. Sprzedającemu mówię: Co ty dałeś ziom?
    Na fotkach wygląda super o ile lakier rzeczywiście jest idealny samochód chodzi dobrze a środek jest ok to cena jak nabradziej Ok Takie alu też kosztuje.
    Ale fotki raczej kolorowane niepokojące jest zdjęcie tylniej klapy ze znaczkiem Dookoła znaczka rozmyte i matowe pod nim widać rysy a obok dziwne odbicie światła.
    Uroda jest nie wątpliwa ale chyba fotki tuningowane. Na elektrozaworach nie ma zaślepki wypadało by ją kupić. Wszystko jest ok ale te złote aplinki na silniku mnie mocno wkurzają niby nic ale co to miało dać? To zdjęcie pełni funkcje graficznego żartu żeby było się pośmiać z czego. Czasem na końcu aukcji dodawany jest żart tak stało się również i tu.

Zaawansowany Użytkownik Awatar BRABUS
    BMW
    E32 735iL & Espace4 & K1200RS ;)
    Felgi to zwykly styling 32 w 18 calach - za 2-3k mozna miec w idealnym stanie. Bardziej interesujace sa czarne sportshity w pradzie ;)
    http://7er.pl/signaturepics/sigpic2642_1.gif

Uprawnienia umieszczania postów