mam podobnie połowa funkcji jest nieaktywna ... jak poruszałem kablami przy tunerze to się pojawiły
mam podobnie połowa funkcji jest nieaktywna ... jak poruszałem kablami przy tunerze to się pojawiły
Pić trzeba ! Jeść można !
Może jest to spowodowane tym że masz 16:9 nieoryginalnie zamontowane i jest rozkodowaneZamieszczone przez Marcin978
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
Zrób kluczyk w pozycję zdaje się pierwszą i powinno się zaświecić..
Marcin u mnie nie pojawiało się BC oraz ustawienia i code > porszuamłem kablami przy tunerze (białym i niebieskim) i teraz mam jednak problem nie został do końca rozwiązany bo na dziurach opcje robią się dalej nieaktywne
Pić trzeba ! Jeść można !
Nie wierze że przez brak styku nie masz tylko opcji code. Olejus nie miał połowy opcji przy braku lub słabym styku.Zamieszczone przez Marcin978
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
Normalnie na zapalonym silniku nie ma opcji code dostępnej.. Jak zgasisz to powinna się pojawić.. Ja tak przynajmniej mam.. i w poprzedniku też tak było..
mam originalnie 16/9 i jest dokladnie tak jak mowi Kronos..Zamieszczone przez Kronos
teraz to sprawdziłem.. kluczyk w pozycji pierwszej bez kontrolek zapłonu i code działa..
Ja nie mam navi i tv i mam tak samo :)Zamieszczone przez 7ka