Witam wszystkich [...]
Witam wszystkich [...]
Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 25-11-2011 o 17:30
Witam - poczekaj chwilę i zadawaj pytania w odpowiednich działach !!!
Gra muzyka
OK dzięki już mam dostęp. Jeżeli nie jest to problem możesz usunąć temat. Nie chcę jako nowy użytkownik zaśmiecać forum. Pozdrawiam.
Postaraj się rozwinąć to przywitanie skoro już temat o wycieraczkach i radiu masz założony...
Macie racje. Troszkę nieładnie nie napisać nic o sobie a od razu pytać. Tak więc naprawiam swój błąd.
Na imię mam Kamil i od niedawna jestem w posiadaniu E38 735i rocznik 99. Ten samochód od zawsze mi się podobał ale w moje łapki wpadł przypadkowo bo przyznam się szczerze że od dłuższego czasu szukam Mercedesa C140 cl500. Do Niedawna jeździłem Chryslerem 300M ale nadszedł czas na zmianę i trafiła się siódemka. Auto wspaniałe, piękne i dobrze wyposażone a im dłużej nim jeżdżę tym mam mniejszą ochotę na merca. Niestety poprzedni właściciel nie włożył w niego za wiele serca ale teraz się to zmieni. Moja praca każe pokonywać mi sporo kilometrów (ok 60tyś rocznie) dlatego mój samochód musi być wygodny i sprawny. Mam nadzieje że dzięki ludziom odwiedzającym ten portal dowiem sie więcej na temat mojego samochodu a może i komuś pomogę... kto wie. Pozdrawiam wszystkich którzy wiedzą co dobre.
Witam ! Dobrej zabawy na drodze i na forum!
Będziesz Miał W_ _ _ _ _ _ e
Siemanko,też miałem przyjemność Chrysler-ami ale 7-ma zostawia konkurencję daleko w tyle,zarówno w kosztach utrzymania jak i komfortu,wyposażenia,jakości materiałów i bezcennych wrażeń z jazdy.Powodzenia i bezawaryjności.
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać" (Cyceron)
Witaj Kamilu - ładnie to ująłeś ... 7er to 7er żaden tam merc czy chrysler... też miałem wcześniej 3,5 benzynę e 38 taką jak twoja i powiem że ten silnik nieźle wymiata!
735i bardzo mile mnie zaskoczyła bo mimo iż ma mniej koni od 300M to jednak V8 robi swoje i przy większej masie przyśpieszenie jest zauważalnie lepsze. Do tego Chrysler ma napęd na przód co przy tej mocy niszczy opony szybciej niż przychodzi pora na sezonową wymianę a i psuje przyjemność z prowadzenia. Komfort jazdy jest nieporównywalnie lepszy w BMW a spalanie jest takie jak powinno.