witam, wlasnie znalazlem zdrowiutki m60b35 z mojego miasta oczywiscie+ sterownik, podobno pasuje elegancko pod wzgedem mocowania jak i pod wzgledem skrzyni aut. , czy to aby jest prawda? spotkal sie ktos z taka operacja?
witam, wlasnie znalazlem zdrowiutki m60b35 z mojego miasta oczywiscie+ sterownik, podobno pasuje elegancko pod wzgedem mocowania jak i pod wzgledem skrzyni aut. , czy to aby jest prawda? spotkal sie ktos z taka operacja?
M60B44 jak i M60B35 nie istnieja wiec nie znajdzie sie taki kto spotkalby sie z taka operacja...
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
m62b35 * ;-) i czy lepsze jest m60b40 z przytarta panewką czy zdrowe m62b35? dodam ze mam 2 silnik ze zdrowym walem wiec wystarczy kupic panewki i chyba obejdzie sie bez szlifu... do b35 skolei musialbym dokupic przeplywke a to o.k 300zl, w kazdym razie koszta porownywalne, z tym ze b35 mam ze swojego miasta a b40 jest 400km ode mnie... czaszka bedzie mi dymic przez cala noc ...
-_-
Ostatnio edytowane przez Grzesiek740 ; 24-11-2011 o 23:13
po pierwsze to skup się i napisz wkoncu jaki masz silnik 4.0 czy 4.4? jak masz 4.0 to 3.5 ci nie podpasuje. jesli 4,4 to owszem.
witam, alez bledow narobilem... ja posiadam M60B40 i chcialbym swapowac M62B35 + komp i przepustnica od b35 , reszta od mojego miala by zostac .
nie podpasuje. czujnik walu korbowego masz na kole zamachowym w m62, a w m60 na kole pasowym z przodu, podejrzewam ze wiekszosc elektryki takze jest inna
no jestem po rozmowie z mechanikiem bmw i powiedzial ze to co pisalem + wiazka kabli od czunikow itp i podejdzie bez wiekszych problemow tak wiec chyba zaryzykuje
A skrzynia biegów?
ponoc pasuje, ale jesli zajdzie taka potrzeba, takze jest na stanie, pytaniem jest czy komputer od skrzyni w b35, podejdzie do skrzyni z b40
skrzynia pasuje na łapy itd ale co z tego jak niema w niej otworu na owy czujnik ... w m62 własnie sie w skrzyni znajduje i zbiera impulsy z zamachu a w m60 z koła pasowego z przodu silnika ...