Mam taką karte :)
Mam taką karte :)
nastepny.... :) kolego piszesz bzdury:) takie jak np:
jailbreak - to zaden program... to po prostu nazwa "zlamania zabecpieczen" przetlumacz sobie na google nawet:)
nastepna bajka/bzdura/brak wiedzy a pitolenie:
sa to wersje beta... cydia... cydia jest juz od ponad roku spokojnie:) to palikacja przez ktora pobieramy rozne inne przydatne aplikacje po zrobieniu JAILBREAK'a
IPHONA NIE DA SIE ZEPSUC:) tzn - da sie:) ale trzeba miec naprawde "szczescie" :) na wszystkie "inne" dolegliwosci pomaga tzn "restore" czyt wgranie oryginalnego softu prosto z iTunes:)
do zdjecia simlocka i JAILBREAK'a potrzebne pownatetool czy cos takiego:) jakies wchodzenia w tryb DFU itd;) wiem bo to robilem u siebie... :)
PS. na allegro koles sie oferuje i robi to z TOba krok po kroku przez tel gg czy skypa:) sam na swoim pc robisz to bez zadnego kupowania programow itd:) taki przewodnik ktory CIe prowadzi za reke i wysle dobre wersje ios itd:)
PS2. UWAGA:) do niedawna zrobienie JAILBREAK'a wiazalo sie z utrata gwarancji w apple:) (tzn zawsze mozna bylo wgrac ori oprogramowanie przez iTunsa i smigalo na gwarancje ale jak ludzie oddawali telefony z posypanym softem to nie przyjmowali) aktualnie Apple nie traktuje tego jako rzeczy "zakazanej" nie popieraja ale nie neguja:)
PS3. na IOS - czyt oprogramowanie do iphonow ipadow ipodow STWORZONO NAJWIECEJ APLIKACJI! wiecej niz na pc jakies nintenda sexi androidy itd:)
do kolegi - nie pitol... bo sie nei znasz:) - ja sie nie znam ale Ty to juz jestes DNO w sprawie produktow appla:):*
kazdego kto ma problem z IPHONEM IPODEM IPADEM i wszystkim co z pod herbu apple wyszlo ODSYLAM NA NAJLEPSZE FORUM:
==== www.myapple.pl ====
tutaj zajmijmy sie bmw;) pozdrawiam
DYSKUSJE SKONCZYLEM bo bana dostane zaraz;)
Ja nie mam zamiaru kłócić się z kimś o jakieś pierdoły,wiem to ze swojego doświadczenia że programy darmowe są do du....y,co do iPhon'ów to może w życiu miałem jedną sztukę i nie chcę więcej tego szajsu,pisząc o uszkodzeniu telefonu nie chodziło mi o Soft lecz o fizyczne uszkodzenie telefonu,
co do Jailbreak,wiem że nie jest to program,Cydia korzysta z tych uprawnień.
Moje informacje na temat iPhonów są stare ponieważ wogóle nie interesuję się tymi telefonami.
Panowie, nie prościej pójść do komisu zapłacić parę zł i problem z głowy? Marynarz ma rację, sprzęt do ściągania simlocków był i jest drogi i na pewno nikt nie zamieści "cudownego" środka w sieci by każdy sobie mógł w domu przy piwie ściągnąć zabezpieczenie.