-
studiomaxmedia.com
Vip
Miałem podobny problem 2 razy za pierwszym razem komputer sil nika był nadpalony wewnętrz i przwodził jak mu się chcialo ! i wyzucał getribe ale na getribe jechał na 3 ce a komputer skrzyni mam z symbolem IK i na wstecznym normalnie wczesniej zaś było (5HP30 po postuju 4 lata w garzażu się rozszczelniła wewnętrz i auto nie pojechało już więcej niż 60km/h i wywalało getribe co chwile dodatkowo wsteczy świrował) tak jak piszesz i przyczyną okazał się moduł wstecznego w skrzyni - nowe cholerstwo 1350zł kosztuje jest to o tyle uciazliwe ze ma zwiazek z sprzeglaniem bieku 1 2 i R napisz na PW to dam ci numer tel do gościa w częstochowie co ci to zrobi na poczekaniu w 1 dzień za robocizne bierze 600zł plus części - jest on w stane taki moduł naprawić. Umawiasz sięz nim na termin i jesteś o 8 ran ona warsztacie i do wieczora masz zrobione ja u niego robilem remont kapitalny jednej 5HP-30 i mnie to wyszlo 1900zł plus olej ESSO wtedy żłóty ATF LT71141. 600zł robocizna plus tarcze cierne itp. tzw repair kit. Skrzynka chulała że aż miło po remoncie i było to taniej bo z Józefowa pod wawka krzyknął mi 6800zł za remont skrzynki dodam iż było to w 2008 roku więc ceny był nieco inne za remonty.
Z forum zadzwoń lub napisz do BOSSa to on by był wstanie Ci pomóc.
Ostatnio edytowane przez extino ; 22-11-2011 o 22:13
Uprawnienia umieszczania postów