Pokaż wyniki od 1 do 10 z 32

Wątek: e65 do oceny !!!

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    lukasz7 - z serwisem auta z usa (mówie o e65/66) nie ma żadnych problemów ani blacharskich,ani elektronicznych ani serwisowych - więc smiało mozesz kupować i nie bac się tego ( mam 745LI z USA i zero kłopotóww ciągu 2 lat użytkowania !!!)

PS kolego nie polecam Ci auta powypadkowego, a zwłaszcza z USA gdzie stanu w jakim przyjechał do PL nie jesteś w stanie ocenić bo nie widziałeś go ani na terenie USA ani tu tuz po odbiorze - a że teraz wyglada tak to nie musi oznaczać że tak przypłynął do PL

Dzuda,roboos - Panowie, mamy 2011r - koncówkę, światowy kryzys,ceny ropy idą w górę, w PL jest już średnio droższy ON od PB o 0,20 - 0,40gr za litr więc wybaczcie ale dla MNIE kupowanie teraz auta z silnikami wysokopreżnymi jest idiotyzmem ( przypominam że mamy demokrację i mam prawo mówić co mysle ) i wyrażać głosno opinie na temat konkretnego aspektu - i właśnie to robie,każdy średnio rozgarniety człowiek wie że cały świat stawia na ekologie dlatego 10 letnie auto z silnikiem diesla to nie jest mistrz ekologi i wczesniej czy pózniej bedzie z nim kłopot jak nie w postaci zakazu poruszania po danej strefie ( np centrum aglomeracji) to w postaci napraw - i to że ktoś nie ma z tym problemów, niestety nie oznacza że inny człowiek kupując takie auto tych kłopotów miał nie będzie!
    Kolejny temat to spalanie - mówicie że diesel pali mniej - OK,
    ale porównujmy silniki podobne pojemnościowo czyli 745 benzyna i 745d czyli diesel, jakie wg was są różnice w spalaniu?? wg mnie w granicach 2 l. więc dla mnie to nie tak dużo,a koszty napraw PB a ON są na 100% niższe więc jak dla mnie kalkulacja jest jedyna i prosta.

Zdanie na to na czym ktoś jeżdzi to jego sprawa i każdy może zachwalać co chce - ja wyraziłem moją opinie w tym temacie i tyle
    WY zgadzać się ze mną nie musicie, a założyciel tematu skoro chce kupic 7 to jest człowiekiem zapewne zamożnym i myslącym i wyboru napewno dokona właściwego
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i , G11 750i ; MB 560 SEC 88'
    Cytat Zamieszczone przez ADASIO Zobacz posta
    Dzuda,roboos - Panowie, mamy 2011r - koncówkę, światowy kryzys,ceny ropy idą w górę, w PL jest już średnio droższy ON od PB o 0,20 - 0,40gr za litr więc wybaczcie ale dla MNIE kupowanie teraz auta z silnikami wysokopreżnymi jest idiotyzmem ( przypominam że mamy demokrację i mam prawo mówić co mysle ) i wyrażać głosno opinie na temat konkretnego aspektu - i właśnie to robie,każdy średnio rozgarniety człowiek wie że cały świat stawia na ekologie dlatego 10 letnie auto z silnikiem diesla to nie jest mistrz ekologi i wczesniej czy pózniej bedzie z nim kłopot jak nie w postaci zakazu poruszania po danej strefie ( np centrum aglomeracji) to w postaci napraw - i to że ktoś nie ma z tym problemów, niestety nie oznacza że inny człowiek kupując takie auto tych kłopotów miał nie będzie!
    Kolejny temat to spalanie - mówicie że diesel pali mniej - OK,
    ale porównujmy silniki podobne pojemnościowo czyli 745 benzyna i 745d czyli diesel, jakie wg was są różnice w spalaniu?? wg mnie w granicach 2 l. więc dla mnie to nie tak dużo,a koszty napraw PB a ON są na 100% niższe więc jak dla mnie kalkulacja jest jedyna i prosta.
    Mówiliśmy o 730d,745d też bym nie kupił. Spalanie może nie jest dużo jednak niższe jednak przy przebiegach 40-50t km rocznie ma to znaczenie ;)

P.S- u mnie na stacji różnica w cenach paliwa i ropy to 9gr a nie 40gr jak napisałeś wcześniej ;)

Uprawnienia umieszczania postów