Czy biedna wersja? Tego nie wiadomo! Fakt opis mógłby być szerszy ale faktycznie wynikać to może z małej wiedzy sprzedającego.Natomiast z tego co już widać nie jest źle, wręcz do tego co już widziałem i nazywano "fuuulemm" to dobrze się zapowiada. Warto sprawdzić, bo choć pojawia się na Allegro jakiś czas nie oznacza że to "śit":)
Koniecznie takie auto przed zakupem do sprawdzenia w serwisie lub u kogoś kumatego.
Nie wiem "skąd" opinia o dieslach :/ Swoje kupiłem przez przypadek ( 740 D), dlatego że nie było benzyny która spełniałaby moje oczekiwania ( stan)...pojawiła się przypadkowo dobra opcja więc kupiłem :) !!!! To mój pierwszy "Dizel" i nie żałuje:) Twierdzenie że 'ropa" to debilizm, to tylko pierdaczenie na wyrost:P Jak kupisz ujowe auto to bez względu czym jest napędzane będziesz latał z kasą po warsztatach. Ja nie latam więcej niż to co książka serwisowa zakłada i praktyczny standard naprawczy :) W ósmym roku użytkowania miałem tylko jedną awarię na drodze, koło "dwumasowe" ...koszt z wymianą chyba 1800 zł, koło +pasek. AAAAAA do warsztatu dojechałem :) Małymi krokami ale dojechałem bez lawety :)
Konkluzja? Jakie auto kupisz ...a jak kupisz i już będziesz o nie dbał tak będziesz jeździł:)