Ciekawy ten long w benzynie, tylko czemu właściciel sam nie zainwestuje 3tyś w naprawe i nie sprzeda jej za te 90 000 o których wspomina w opisie? Pieniądze każdy umie liczyć, no ale okazje się zdarzają.
Aby ocenic tego Longa trzeba by go najpierw konkretnie wymierzyc.
Auto jest z USA dlatego mozliwe ze juz przed tym dzwonem ze stanow raczej cale nie przyjechalo i 90 tys. warte na pewno nie bylo.
Przy tej konstrukcji nawet pare mm. wygiecia moze miec fatalne skutki dla wlasciwosci jezdnych, tym bardziej przy strzale prosto w slupek.
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
A i ogłoszenie nie za bardzo po polsku zostało napisane ;)
Ten w longu wydaje się dobry, 750Li - jest wysoko.
Ale wlaśnie nie wiadomo jaka przeszłość Auto ze stanów, skoro taka mała naprawa to czemu sam tego nie zrobi. Ale pooglądać zawsze można.
No ale co tutaj "na oko" sprawdzisz ?
Urzadzenia do wymierzenia karoserii nie znajdziesz w kazdym warsztacie a juz na oko ze zdjecia widac ze dolny pas na wysokosci slupka wgiety.
Mozliwe ze do zdjecia tez juz go ciagneli.
Miec w swiadomosci ze jezdzisz "wyciaganym" 750Li to dla mnie zadna satysfakcja.
Pozdrawiam, Sebek
Mam pytanie czy to prawda że serwis pojazdu z USA jest problematyczny w Polsce .Są takie opinie, może wiecie na czym one mogą polegać ? czy chodzi o blacharkę,zwieszenie czy bardziej o elektronikę ?Jest nawet ogłoszenie na allegro cyt." auto wersja europejska !!! ,wersja z USA = kłopoty !!!.Jakie są wsze opinie ,chodzi głownie o motor 4.8.
Ostatnio edytowane przez lukasz7 ; 23-11-2011 o 14:39
Łukasz poszukaj w dziale E65/66. Adasio już o tym wspominał (ma E66 USDM) i mówiąc w skrócie: nie ma najmniejszych problemów z serwisem.
Nie wiem gdzie podać ten vin ,jaki to dział ?
Pozdrawiam, Sebek