Cytat Zamieszczone przez BatoFF Zobacz posta
Biedny student jak najbardziej kupuje e38... jeżeli mu się podoba - bo niby dlaczego ma jeździć polonezem ?? Tym bardziej że wcześniej miał już e32 a jeszcze wcześniej e36.. Wcale utrzymanie 7er nie jest dużo droższe niż 3er coupe.... (nawet więcej wydałem w pierwszym półroczu posiadania e36 coupe ściągniętej z niemiec niż na e38 w pierwszym półroczu) pod warunkiem że nie kupi padaki i wykazuje minimum dbania o samochód i rzeczy konieczne wymienia w czasie. Oczywiście nie pojadę do aso i nie powiem że chcę wymienić pół zawieszenia od ręki na oryginalnych częściach, ale kupię sobie na allegro zamienniki o dobrym współczynniku jakość/cena lub oryginalną używkę w dobrym stanie i wymienię w zaprzyjaźnionym warsztacie lub sam jeżeli nie jest to praca bardziej skomplikowana niż wymiana pompy wspomagania.. bo z tym bawiłem się prawie 5h w starej E32 :) Tak że myli się Pan, student spokojnie może posiadać e38 i utrzymywać ją w stanie w którym wszystko jest sprawne. Trochę chęci zapału, zamiłowania do marki, pomoc pana z warsztatem i starczy :D
Zwracam honor ;) Źle zrozumiałem pojęcie ''oszczędności'' co mi jakoś w zestawieniu z e38 nie pasowało ;) I żeby mi to ostatni raz było : jaki ''Pan''?? ;) Jakub na mnie wołają ;) Ps. Ja też nie oddaje auta do ASO zresztą jak WIĘKSZOŚĆ z forum ;)