Pokaż wyniki od 1 do 10 z 67

Wątek: M60 klekocze przy odpalaniu na zimnym silniku.

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Cytat Zamieszczone przez BatoFF Zobacz posta
    Biedny student jak najbardziej kupuje e38... jeżeli mu się podoba - bo niby dlaczego ma jeździć polonezem ?? Tym bardziej że wcześniej miał już e32 a jeszcze wcześniej e36.. Wcale utrzymanie 7er nie jest dużo droższe niż 3er coupe.... (nawet więcej wydałem w pierwszym półroczu posiadania e36 coupe ściągniętej z niemiec niż na e38 w pierwszym półroczu) pod warunkiem że nie kupi padaki i wykazuje minimum dbania o samochód i rzeczy konieczne wymienia w czasie. Oczywiście nie pojadę do aso i nie powiem że chcę wymienić pół zawieszenia od ręki na oryginalnych częściach, ale kupię sobie na allegro zamienniki o dobrym współczynniku jakość/cena lub oryginalną używkę w dobrym stanie i wymienię w zaprzyjaźnionym warsztacie lub sam jeżeli nie jest to praca bardziej skomplikowana niż wymiana pompy wspomagania.. bo z tym bawiłem się prawie 5h w starej E32 :) Tak że myli się Pan, student spokojnie może posiadać e38 i utrzymywać ją w stanie w którym wszystko jest sprawne. Trochę chęci zapału, zamiłowania do marki, pomoc pana z warsztatem i starczy :D
    Zwracam honor ;) Źle zrozumiałem pojęcie ''oszczędności'' co mi jakoś w zestawieniu z e38 nie pasowało ;) I żeby mi to ostatni raz było : jaki ''Pan''?? ;) Jakub na mnie wołają ;) Ps. Ja też nie oddaje auta do ASO zresztą jak WIĘKSZOŚĆ z forum ;)

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

Zaawansowany Użytkownik Awatar BatoFF
    BMW
    E38 730D
    Po przeczytaniu tego wątku http://7er.pl/showthread.php/19542-P...ie-oleju/page7 stwierdziłem że przed wymianą zrobię jeszcze płukankę silnika preparatem Liqui Moli ENGINE FLUSH. Może coś da a nie zaszkodzi, na pewno więcej spłynie syfu niż bez zastosowania tej chemii.

I tak na szybko, da się zmienić w prosty sposób język OBC na angielski w e38 czy nie ;> ?
    E36 320i M50B20 Coupe '94r --> E32 730iA M60B30 '93r --> E38 730i M60B30 '94r --> E39 540iA M62B44 '96r --> E38 730D M57D30 '99r

Yamaha DT 125 '97r --> Kawasaki ZZR 250 '92r --> Kawasaki ZXR 750 '93r

Uprawnienia umieszczania postów