Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Szukam pocieszenia

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e60 530d
    a mi wczoraj kochana garda zabrala mickre tzn koledze ktoremu ja pozyczylem. niby za brak oc ktore jest. bylem dzis na posterunku ale beda cos wiedziec dopiero jutro. czy moga oddac sam czy nie i dlaczego go wogole zabrali. a parking leciiiiii. pozdr. takie zycie :razz:
    BMW BardzoMysleWybornie

Vip Vip Awatar MiBhell
    BMW
    ex. E32 735iA
    Cytat Zamieszczone przez bonopingwin
    eee nie gniewaj się !!!

Napisałeś w poście "czy ktoś mnie pocieszy?", więc napisałem Ci - co mogło być jeszcze gorzej, żebyś się nie zamartwiał.

Głowa do góry ! :D ;D :) :P :hah:
    to nie mój post ja chciałem tylko pocieszyc :D a wiem ze moze byc gorzej i to mnie najbardziej przeraza :D

Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK
    Hej ,miałem podobnie dwa razy,pierwszy 800 km od domu miałem wystrzał ,włozyłem zapas ,ale okazało sie ze ma inny obwód i na max 4 biegu wracałem do domu-automat nie wrzucał 5 biegu ,a drugi raz cos lezało na jezdni w Rzeszowie ,trafilem tylna opona i dziura w niej na 5 cm wkurzylem sie zadzwonilem po gliny z pytaniem "co to jest?!" przyjechali protokól spisali i pojechali a ja znów na zapasówce zasuwałem do domu ,wiec nie jestes sam z tymi przygodami :)

Vip Vip
    BMW
    740i
    Kolego, wogole caly ten miesiac jest cholernie pechowy! na jego poczatku moj przyjaciel mial tragiczny wypadek ścigaczem, nie dawali mu szans na zycie, teraz juz jest niezle po za tym ze nie ma jednego oka i bedzie mial implant, nie wiadomo czy bedzie chodzil, -drugi z ktorym jestem rowniez bardzo z rzyty mial donos na niego do skarbowki i mial kontrole, odkryli ze za duzo wydal kasy o 50.000zl i z kad je miales, oni do niego! bylismy teraz dwa razy w niemczech po auta i nic nie przywiezlismy bo nie bylo co w rece wziasc! az strach pomyslec co jeszcsze nas czeka w tym piepr....m miesiacu!
    nie wiem czy cie pocieszylem ale przynajmniej mi ulrzylo...
    powodzenia, bedzie lepiej!
    musi byc!
    pozdrawiam!!!

Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK
    ee tam jeszcze ponad tydzień ;D

Vip Vip Awatar MiBhell
    BMW
    ex. E32 735iA
    Sprawa załatwiona 200zł po targu ;) i 6pkt nie było co robic pajaca zdjecie (zbliżenie) ewidentnie wskazuje sprawce ;) (fota pózniej ;) njadrozsza mojego auta ;) wmojej karierze i wyszła całkiem dobrze hehe :/)

Swoja drogą to nie wiedziałem ze zdjecia można robic z pojazdów bedących w ruchu!!! to teraz juz wiem :/

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38 740iA 97r
    Czytam was i widzę że sporo 7 ma problemy. Ja powiem że ten miesiąc jest dla mnie extra! wymieniłem-skończyłem remont zawieszenia od amortyzatorów przez wachacze skończywszy na gumach tarczach i klockach i oponkach, mam nadzieje ze starczy na pare-set kilometrów.
    Ps. kolega miał delikatnego dzwonka swoją e38 najechała na niego pijana scierka. Na szczeście tylko lapma kierunek i zderzak i błotnik . A o dziwo ścierka w rowie na dachu bez kół i wielkości smarta.

Zaawansowany Użytkownik Awatar hrabia81
    BMW
    Chwilowo brak
    zawsze sie cos musi spier..lic. dla mnie ten miesiac jest ok prawie zrobilem zawieszenie tylko teraz mam malego babola z PDC.

Uprawnienia umieszczania postów