Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 78

Wątek: Witam wszystkich fanów BMW 7 ;p (Nowy)

Vip Vip Awatar jarek88
    BMW
    E32 730i R6 90' , E32 740iA 93'
    Blog
    20
    Cytat Zamieszczone przez Dzuda Zobacz posta
    Ja mam umcyk,umcyk w 7er ale bez żadnych zbędnych przeróbek :p
    Łukasz tobie tablica nie czeszczy jak suniesz po Sandomingo więc się nie odzywaj :D

Cytat Zamieszczone przez Kukit Zobacz posta
    Co mogę powiedzieć twardy charakter mam więc ciężko mnie przekonać.Tylną półkę musiałem przerobić bo była popękana i latała jak totalna ku... ;p co do nagłośnienia nie jestem typem wieśniaka który wsadza tubę i nie ważne że wszystko trzeszczy liczy się bas he.Jestem młody fakt ale ja chcę muzykę sam dla siebie i montuje nagłośnienie JBL nieco mocniejsze niż seryjne ale oczywiście zainstalowane w miejsca starych głośników i by brzmiało dobrze dla mnie a nie dla całego miasta.Roletki boczne wiem że brakuje rygla z tymi roletami wyszło tak że one były z boczkami ale boczki były szare więc do kanapy by nie pasowały i wyciąłem z nich rolety.Rolety nie wyglądają profesjonalnie jak już napisałem ale gdy nadarzy się okazja kupić ori boczki to oczywiste że je borę to jest tylko przejściowe.Kolor boczków być może zmienię zdanie i chociaż tą dolna część zmienię na czarno myślę że wtedy jakieś uznanie za trud mojej pracy będzie ale krytyka też się posypała.Lubie gdy ktoś mówi bez ściemniania co komu pasuje a co nie.Jednym boczki sie podobały jednym nie po prostu każdy ma inny gust jedni lubia balet a inni grzebanie patykiem w kupie ;d he
    Nie no jasne ja też jestem młody i cię rozumiem fakt jest taki to twoje auto i rób z nim co chcesz my tylko wypisujemy ze to nam sie nie podoba lub tamto się podoba ciesze sie że nie spinasz sie na nas (jak co nie którzy gdy przeczytaja coś nie miłego) tylko przyjmujesz krytyke na klate i dobrze masz u mnie browara i PW

a teraz proszę o pomoc mam problem z fotelem kierowcy moja wtyczka która wychodzi z budy jest upalona i obecnie została wycięta i potrzebuje dokładnie takiej wtyczki jak na foto oczywiście co do kosztów i tp się dogadamy ;p
    Cały kawał tej wiązki jak na zdj czy konkretna wtyczka cię interesuje???

Początkujący Użytkownik
    BMW
    730i
    No fakt moje auto ale jednak biorę pod uwagę fakt kolorystyczny tych boczków i zmienię je na całe czarne ;p. jedynie siedziska będą JASNE ;p takie rzeczy odkrywa się z czasem że coś jest nie halo.Nie ma powodu bym się na kogoś spinał jestem osoba zrównoważona ;d hehe więc ja zwady nie szukam a krytykę odbieram jako kolejną lekcje ;p.Jeśli chodzi o wiązkę to potrzebował bym cała wiązkę ale może byc bez tego łącza do ustawiania lusterek pod pamięć.

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Ja na Twoim miejscu bym zapodał boczki w kolorze skóry;)!!

Początkujący Użytkownik
    BMW
    730i
    Dzuda rozważałem taka koncepcje tylko był pewien problem ten cały środek pochodził z longera a tłumaczyć nie muszę że tylne boczki są dłuższe ;/.Boczki o******** na czarno podłogę na czarno podsufitkę z tylna półką na czarno i jedynie jasne będą siedziska.Dzuda oglądałem twojego posta z modernizacji jakich dokonałeś w swojej 7er i upatrzyłem coś co mi bardzo pomogło mianowicie mocowanie tylnych zagłówków na tym stelażu a ja sie głowiłem jak to zrobić by było nieruchome i trwałe.Aktualnie szukam tej wiązki ale bez powodzenia ;/ chwilowo popylam na wariata bez regulacji ;p

Vip Vip Awatar jarek88
    BMW
    E32 730i R6 90' , E32 740iA 93'
    Blog
    20
    ja bym przerobił te fotele na wersje bez pamięci i tyle a propo boczków z longera kilka miesięcy temu sprzedałem kumplowi cały środek z iL on ma krótką obdarł tylne boczki ze skórki poskracał i obkleił od nowa na krótkim boczku i ma :)

Początkujący Użytkownik
    BMW
    730i
    No mi tam pamięć nie potrzebna nie jest to jakiś priorytet ;p obejdzie się bez pamięci.Boczków nie chciało mi się tak już kombinować wystarczająco już ja rozebrałem ;d ale już bliżej końca ;p.Poszukiwanie wiązki wciąż trwa ;/

Z Bawareczką w jej najdroższej i ulubionej restauracji jaką jest CPN ;d

Obklejanie przednich słupków jeden gotowy drugi w trakcie klejenia.

Początkujący Użytkownik
    BMW
    730i
    Witam powoli zmierzam ku końcowi swoich mniej lub lepiej zaplanowanych modernizacji.Obecnie będę na dniach wkładał czarną wykładzinę i może polecę z podsufitką ( jeśli ją wyciągnę ;p ).Udało m się dorwać od chłopaczków którzy przerobili e32 na żyletki dokładkę z5L 750i;p.Oto efekt

Przed.

Po założeniu.

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Oto efekt
    Yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy..............

Zaawansowany Użytkownik Awatar meush
    BMW
    E32 730iA V8, E87 118d
    Udało m się dorwać od chłopaczków którzy przerobili e32 na żyletki dokładkę z5L 750i;p.Oto efekt
    Nie obraź się ale tragicznie to wygląda...

Zaawansowany Użytkownik Awatar capoZe32
    BMW
    750iL (not LPG)
    Blog
    4
    zgadzam się z przedmówcami.

Uprawnienia umieszczania postów