Pokaż wyniki od 1 do 10 z 78

Wątek: Witam wszystkich fanów BMW 7 ;p (Nowy)

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Początkujący Użytkownik
    BMW
    730i
    Co mogę powiedzieć twardy charakter mam więc ciężko mnie przekonać.Tylną półkę musiałem przerobić bo była popękana i latała jak totalna ku... ;p co do nagłośnienia nie jestem typem wieśniaka który wsadza tubę i nie ważne że wszystko trzeszczy liczy się bas he.Jestem młody fakt ale ja chcę muzykę sam dla siebie i montuje nagłośnienie JBL nieco mocniejsze niż seryjne ale oczywiście zainstalowane w miejsca starych głośników i by brzmiało dobrze dla mnie a nie dla całego miasta.Roletki boczne wiem że brakuje rygla z tymi roletami wyszło tak że one były z boczkami ale boczki były szare więc do kanapy by nie pasowały i wyciąłem z nich rolety.Rolety nie wyglądają profesjonalnie jak już napisałem ale gdy nadarzy się okazja kupić ori boczki to oczywiste że je borę to jest tylko przejściowe.Kolor boczków być może zmienię zdanie i chociaż tą dolna część zmienię na czarno myślę że wtedy jakieś uznanie za trud mojej pracy będzie ale krytyka też się posypała.Lubie gdy ktoś mówi bez ściemniania co komu pasuje a co nie.Jednym boczki sie podobały jednym nie po prostu każdy ma inny gust jedni lubia balet a inni grzebanie patykiem w kupie ;d he

Vip Vip Awatar jarek88
    BMW
    E32 730i R6 90' , E32 740iA 93'
    Blog
    20
    Cytat Zamieszczone przez Dzuda Zobacz posta
    Ja mam umcyk,umcyk w 7er ale bez żadnych zbędnych przeróbek :p
    Łukasz tobie tablica nie czeszczy jak suniesz po Sandomingo więc się nie odzywaj :D

Cytat Zamieszczone przez Kukit Zobacz posta
    Co mogę powiedzieć twardy charakter mam więc ciężko mnie przekonać.Tylną półkę musiałem przerobić bo była popękana i latała jak totalna ku... ;p co do nagłośnienia nie jestem typem wieśniaka który wsadza tubę i nie ważne że wszystko trzeszczy liczy się bas he.Jestem młody fakt ale ja chcę muzykę sam dla siebie i montuje nagłośnienie JBL nieco mocniejsze niż seryjne ale oczywiście zainstalowane w miejsca starych głośników i by brzmiało dobrze dla mnie a nie dla całego miasta.Roletki boczne wiem że brakuje rygla z tymi roletami wyszło tak że one były z boczkami ale boczki były szare więc do kanapy by nie pasowały i wyciąłem z nich rolety.Rolety nie wyglądają profesjonalnie jak już napisałem ale gdy nadarzy się okazja kupić ori boczki to oczywiste że je borę to jest tylko przejściowe.Kolor boczków być może zmienię zdanie i chociaż tą dolna część zmienię na czarno myślę że wtedy jakieś uznanie za trud mojej pracy będzie ale krytyka też się posypała.Lubie gdy ktoś mówi bez ściemniania co komu pasuje a co nie.Jednym boczki sie podobały jednym nie po prostu każdy ma inny gust jedni lubia balet a inni grzebanie patykiem w kupie ;d he
    Nie no jasne ja też jestem młody i cię rozumiem fakt jest taki to twoje auto i rób z nim co chcesz my tylko wypisujemy ze to nam sie nie podoba lub tamto się podoba ciesze sie że nie spinasz sie na nas (jak co nie którzy gdy przeczytaja coś nie miłego) tylko przyjmujesz krytyke na klate i dobrze masz u mnie browara i PW

Cytat Zamieszczone przez Kukit Zobacz posta
    a teraz proszę o pomoc mam problem z fotelem kierowcy moja wtyczka która wychodzi z budy jest upalona i obecnie została wycięta i potrzebuje dokładnie takiej wtyczki jak na foto oczywiście co do kosztów i tp się dogadamy ;p
    Cały kawał tej wiązki jak na zdj czy konkretna wtyczka cię interesuje???

Uprawnienia umieszczania postów